En magisk kväll

Hoppas att ni hade en fin valborg! Det hade vi. Det blev en lugn kväll, precis som vanligt. Precis som vi gillar det bäst också. Tittade på en film och när klockan passerade åtta på kvällen gick vi ut för att se om det fanns några majbrasor. Vi kom till en som stod i full brand, men hängde inte kvar och tittade utan gick förbi ganska fort. Vi fortsatte vår promenad genom stan och allt var bara så himla vackert. Solen sken på ett sånt fantastiskt vis som den bara gör under sena vår- och sommarkvällar.

Till slut kom vi fram till sjön som låg spegelblank. Himlen lyste rosa och allt kändes nästan lite magiskt.

Jag grämde mig såklart över att jag inte hade med mig systemkameran. Jag som hade haft tankar på att ta med den när vi skulle gå ut! Hur dumt var det inte att jag glömde bort det sedan, när det var såhär fint ute??

Absolut, det hade varit roligare om jag haft systemkameran med mig. Det hade säkert blivit bättre bildkvalitet än med Fredriks mobilkamera, som vi fotade med nu. Vi hade kunnat ställa kameran på kanten av kajen och tagit fina bilder som vi båda hade kunnat vara med i till och med. Men vet ni vad? Jag tänker inte gräma mig över det något mer. För om jag haft systemkameran med mig är risken stor att jag stannat kvar längre på andra platser och fotat. Och bara fem - tio minuter efter att dessa bilder togs var det magiska ljuset borta.

Jag tror inte egentligen på att allt händer av en anledning, men just igår så kändes det lite så. Hade jag tagit med mig systemkameran hade jag troligtvis gått miste om det finaste på hela vår promenad. Och det hade inte några bilder med lite bättre kvalitet varit värda.

Medan vi höll på att ta lite bilder kom en tjej med två hundar fram och frågade om vi inte ville ha med en hund i bilden. Klart att vi ville det! Så jag fick sitta modell tillsammans med Prinsen som var hur söt som helst. Han ville dock inte riktigt sitta still bredvid mig, men till slut gick det bra. Så himla gulligt av henne att "låna ut" sin hund för att vi skulle få till några bilder!

Jag kan sammanfatta min valborg med magisk. För det kändes lite så med den fina solnedgången och att få uppleva den med min kärlek.

  • Photo

Gillar

Kommentarer

Bestoflina
Bestoflina,
Låter helt underbart!
nouw.com/bestoflina
justlikelinnea
justlikelinnea,
Det var det verkligen!
nouw.com/justlikelinnea
Belliblonkan
Belliblonkan,
justlikelinnea
justlikelinnea,
Det var riktigt fint ute 😃
nouw.com/justlikelinnea
Erikacharlott
Erikacharlott,
Så gulligt av henne att fråga! Ser helt underbart ut 😊
nouw.com/erikacharlott
justlikelinnea
justlikelinnea,
Eller hur! Ja, det var hur fint som helst 😊
nouw.com/justlikelinnea
isuz
isuz,
Vilka vackra bilder 😊 blev ju sött med hunden, snällt av henne å låna hunden som modell 😃
nouw.com/isuz
justlikelinnea
justlikelinnea,
Haha eller hur, jättesnällt! 😊
nouw.com/justlikelinnea
Lady_P
Lady_P,
Vad söt med hunden 😊
nouw.com/lady_p
justlikelinnea
justlikelinnea,
Haha eller hur! 😊
nouw.com/justlikelinnea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu vad MAGISKT!!
nouw.com/matildaberlin
justlikelinnea
justlikelinnea,
Jaa, det var så himla fint! 😊
nouw.com/justlikelinnea
StjärnorOchJasminer
StjärnorOchJasminer,
De bilderna var verkligen magiska! 😊
nouw.com/stjärnorochjasminer
justlikelinnea
justlikelinnea,
Åh, tack så mycket!
nouw.com/justlikelinnea