Chasing the light

I torsdags när jag vaknade kände jag inte riktigt för att gå upp. Jag låg kvar i sängen i några minuter innan jag bestämde mig för att jag inte kommer att bli piggare av att ligga kvar, så det kändes lika bra att kliva ur sängen på en gång. När jag tittade ut genom köksfönstret möttes jag av ett fantastiskt ljus; en lätt dimma skymde morgonsolen och färgade allting i en orangeaktig färg. Jag stod och dividerade lite med mig själv en stund - var det värt att gå ut? Efter någon minut märkte jag hur en allt tätare dimma kom in och då var det inte längre något snack om saken - det här fototillfället kunde jag inte missa. Så jag slängde ihop mina fotosaker, drog på mig första bästa tröja över linnet jag sovit i och cyklade iväg som en galen person med riktning mot älven. Jag hann dock inte så långt innan jag blev tvungen att stanna och fota för att dimman tillsammans med solen var så vacker.

Den här vyn var något av det finaste jag sett på länge. Jag cyklade igenom en allé där solen sken in emellan träden och skapade så vackra solstrålar i dimman. Det var så magiskt och jag kände mig så tacksam över att jag fick uppleva den här soluppgången. Det är verkligen något alldeles extra med tidiga morgnar; vetskapen om att man lika gärna hade kunnat sova bort dem, men istället tar man sig upp och uträttar någonting. Medan alla andra sover.

När dimman hade lättat begav jag mig vidare ner till älven med en förhoppning om att det skulle vara fint även där. Det var det också. Vägen jag tog till älven består av en nedförsbacke med träd och buskar längs sidorna, så jag fick gå en bit innan jag kom fram. När jag började skymta vattnet skrek jag till av lycka inombords, för det låg en så vacker dimma över vattenytan. Tänk att jag alltid blir så lycklig över vackra naturupplevelser. Det är så magiskt hur vädret kan skifta och skapa helt fantastiska fenomen, och hur det gäller att vara där i exakt rätt tidpunkt för att få uppleva det.

  • Photo

Gillar

Kommentarer

S,
Hej 😊 nu är en veckans blogg igång-startad igen, skulle vara jätteroligt om du ville vara med.vinnaren visas för 150+ läsare, Kram! 😊 sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg-I.html
www.sandraboqvist.se
emsastemo
emsastemo,
alltså wow. Ljuset i dessa bilder är helt magiskt. Grymt bra jobbat <3
nouw.com/emsastemo
justlikelinnea
justlikelinnea,
Åh, tack så mycket! 😊💕
nouw.com/justlikelinnea
Idamida
Idamida,
Så vackert! 😃
nouw.com/idamida
justlikelinnea
justlikelinnea,
Lycklig
Lycklig,
Jättefina bilder 😊
nouw.com/lycklig
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/justlikelinnea
jossihanna
jossihanna,
magiska bilder!
nouw.com/jossihanna
justlikelinnea
justlikelinnea,
unia
unia,
Åh wow så vackert!
nouw.com/unia
justlikelinnea
justlikelinnea,
Tack så mycket!
nouw.com/justlikelinnea