Blodomloppet

Igår var det Blodomloppet här i Borlänge och jag sprang som sagt rundan på 5 km. Innan loppet hade jag inställningen att jag skulle ta det lugnt och förmodligen gå stora delar av sträckan eftersom jag inte hade tränat alls inför det. Men när jag väl kom dit så hände någonting... jag blev visst lite tävlingsinriktad. Främst mot en av mina kollegor som också skulle springa, eftersom jag fick bättre tid än honom förra året så ville jag visst ha det i år igen. Sen när loppet väl hade börjat så fick jag en sån stor kick av att springa om folk, vilket jag ju gjorde exakt hela tiden. Stod ganska långt bak i starten och folk är visst inte så bra på att uppskatta hur snabbt de tror att de tar sig runt. Vi ställde oss där man skulle stå om man uppskattar sin tid till 25-29 min. Och så är det massor av folk som står framför oss som går direkt? Alltså de börjar inte springa alls utan går i ett långsamt tempo redan från start. Blev så otroligt provocerad, haha! Vet man med sig att man inte tänker springa så ställer man sig väl längre bak för att inte vara i vägen för alla andra!?

Loppet gick i alla fall över mina förväntningar. Långt över förväntningarna, faktiskt! Jag lyckades springa hela loppet och behövde inte stanna och gå. Jag fick till och med en bättre tid i år än förra året! Plus att jag slog kollegan med 14 sekunder... hehe. Så jag är himla stolt över mig själv faktiskt. Tror att det var kicken av att springa om folk som gjorde det . hade nog aldrig haft psyke att springa 5 km utan att stanna om jag hade varit själv. Inte utan lite mer träning först :)

  • Diary

Gillar

Kommentarer

bimamanda
bimamanda,
Åh! vad tyckte du om Nicks kexbar? Provade den själv när man fick gratis på göteborgsvarvet och tyckte nästan bättre om den än vanlig!
nouw.com/bimamanda
justlikelinnea
justlikelinnea,
Samma här, den var verkligen otroligt god! Märktes ju inte heller på smaken att det inte var något tillsatt socker, jag upptäckte det först efter att jag ätit halva haha 😊
nouw.com/justlikelinnea
bimamanda
bimamanda,
haha såg jag inte ens men jättebra ju! 😊
nouw.com/bimamanda