Gott Nytt År!!!

Äntligen är 2016 över, tror inte det finns många som inte är glada över det. Nu är det nytt år och nya tag. Make the most out of it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fullkomligt älskar vintern och julen. Helt klart bästa tiden på året. Som jag väntat och längtat och äntligen är den här❤ Om bara snön kunde komma tillbaka också...

Likes

Comments

Älskar hösten!!! Älskar att gå ut och få andas in frisk luft (varför känns luften mer frisk på hösten?!) och promenera bland höstlöven på marken. Älskar att årstiden har så många olika färger. Att det är kallt men inte för kallt, att man kan ha halsduk och mysiga tjocktröjor men fortfarande ha klänning eller kjol. Älskar att ha tända doftljus inomhus och att dricka te eller se på en film, lyssna på lugn och mysig musik. Idk I just love it🍁🍂

Likes

Comments

Åhh hatar att vara nervös. Speciellt när det är inför situationer då jag inte förstår varför jag är nervös? Det är bara min kropp som får för sig att jag bör vara det och så går jag runt med en jobbig känsla i magen. Jag tycker om att vara nervös när det är något spännande som ska hända men absolut inte när jag behöver göra något jag inte vill. Gud jag babblar på och det hänger inte alls ihop. Haha sorry about that.

Likes

Comments

​I needed this. Lätt att gömma sig bakom sin rädsla. Men man vet ju aldrig vad som kommer hända, ibland går de bra och ibland inte. Men man får lära sig att våga. 

Likes

Comments

​Hi there.

Välkommen till mitt liv, har tänkt börja blogga. Uppenbarligen. Har inga planer på om vad eller hur ofta men det löser sig. This is just the start. 


Likes

Comments