Jag har försökt ändra min kost ett tag men det har inte redigt gott som planerat det är lätt att man faller tillbaka och äter kakor och sånt som jag har lovat mig själv att inte göra det kan oxå gå väldigt fel när man ändrar kost att du kanske tillexempel blir jätte sträng mot dig själv när det tillexempel gäller kakor och kanske får ångets efteråt som har hänt för mig men ibland måste man får unna sig och bara strunta i ångesten. jag har inte ändrat min kost för att gå ner i vikt jag har ändrat därför jag själv vill det och vill fokusera hundra procent på min träning. När man är hemma och är sjuk eller bara är hemma och inte kan träna då äter man kakor och sånt som en tröst att man inte får gå till gymmet och då faller man ner där igen och sen är det bara att börja igen. Ibland är det väldigt jobbigt att stå imot kakor och sånt: jag tycker kakor är svårare att motstå än godis. Jag är inne i en period just nu när jag bara äter grönsaker och kyckling efter träning vilket kanske inte är så extremt bra men idag åt jag ris till kycklingen. Det är inte så bra egentligen kan ju bli så att jag får brist på något fast äter annat i skolan viket är bra i alla fall. Fick i fördelsdags present att få gå till en kostrådgivare vilket var jätte bra känner verkligen att jag behöver få ordning på min kost. Känner att det inte är hålllbart att bara äta kyckling och sallad är rädd att jag kommer få brist på något då. Men ska bara hitta en bra kostrådgivare och sen ska jag beställa en tid tycker det ska bli jätte kul för jag är intresserad av kost och träning och vill bli pt i framtiden och det är kul att se hur en kostrådgivare jobba och känner att jag verkligen behöver få hälp av en kostrådgivare för att nå mer resultat och få mer koll på min kost. Det var mycket svårare att ändra sin kost än vad jag trodde det skulle vara bra att det finns kostrådgivare som kan hjälpa till när man vill ändra sin kost och inte redigt klarar det själv.

keep calm and live on xx /sofiaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Det var ett tag sen jag bloggade har inte redigt haft energi till att blogga har haft praktik så har varit mycket med de och jag funderar på att skaffa en egen vilket jag har gjort ett tag men har inte redigt bestämt mig vi får se hur det blir och jag ska försöka bli bättre på att blogga har inte praktik längre.

I fredags gjorde jag mitt första tatuering och är väldigt nöjd. Det var en väldigt bra ställe jag tatuerade mig på och blev jätte peppad på att göra min nästa tatuering med de är en text på revbenen ska kolla lite priser och sånt och sen blir det nog den med om några veckor nu gjorde jag ett hjärta på handleden. Det gjorde ganska ont att göra den men inte lika ont som jag trodde tror jag och hade med mig Ida så var inte där själv. Jag har velat tatuera mig jätte länge men har inte kunnat göra de innan har inte varit arton fyllde arton den 20 april så nu kunde jag äntligen tatuera mig.

Är så himla nöjd men lite segt att jag inte får träna förens imorgon får inte träna på fyra dagar men känner att det ändus kanske är bra att kroppen får vila lite med. Brukar ju träna fyra dagar i vecken men denna vecken lär det bara bli två eftersom att jag inte kan träna och inte torsdag eller fredag eller i helgen för på torsdag ska jag åka hem och hämta lite grejer och förhoppningsvis hämta ut min skor och jacka som jag har beställt bor ju i stan på veckorna för att jag ska hinna träna. Ska nämligen åka till min pojkvän i helgen och vi ska gå ut första gången för mig ska bli jätte kul.

Keep Calm And Live On xx / sofia

Likes

Comments

​jag har testat att göra smoothie bowl. Det var faktiskt inte så svårt och godare än vadjag trodde. jag hade ett recept jag hittade på nätet men gjorde en liten egen variant av de och byte ut och tog bort vissa saker som jag inte hittade i affären. jag bytte ut nötsmör mot jordnötssmör och sen tog jag bort jag gojipulver vet inte redigt var man ska köpa sånt. Jag hade i 1 banan och och lite blå bär ungefär 2 dl och sen la jag i  1 msk jordnötsmör och sen 2 msk kokosflingor och 1 msk hampafröm och sen 2dl osötad mandelmjölk tror inte de spelar roll om man har osötad eller vanlig mandelmjökl det är nog en smak sak man får testa sig fram lite och sen hade jag i 3 msk grekisk yoghurt jag hade laktosfrå men man behöver inte de man kan ha vanlig ingen direkt skillnad på smaken och sen hade jag i en halv msk kanel. Jag la sedan allt i en skål och blandade allt med en mixer och sen hällde jag upp de i en tallrik och sen när jag skulle äta det så la jag på lite totade gojibär och kokosflingor och sen pumpafrön och det blev redigt gott trodde inte det skulle vara de men de va de faktiskt. jag har börjat äta detta till frukost och mellan mål jag ha ändrat min kost lite eftersom jag satsar så mycket på träningen som jag gör och tycker det är ett bra alternativ till en bra kost.

Keep Calm And Live On xx //sofia 

Likes

Comments

heej

Jag har tagit tag i min träning och min kost ännu mer nu och känner att jag verkligen vill satsa nu. Jag har bestämt mig för att börja träna fyra gånger i veckan och sluta äta kakor och godis helt och hållet och tänka mer vad jag stoppar i mig. jag gymmar för jag tycker det är kul och vill nå mina mål inom mål och det är något jag brinner för trodde aldrig jag skulle fasta för att gymma men det har blivit mitt liv och andra hem typ och de är inget jag klagar efter som de är mitt stora intresse. Jag använder bcca när jag tränar och protienpulver efter träning och jag tycker de har funkat bra. Har även börjat springa på bandet igen har svårt att göra det eftersom jag tror att jag har ansträningsastma men jag gick till vårdcentralen på lovet fick astma medicin för dom trodde med att de kan vara de så jag hoppas på att de ska bli bättre nu så jag kan börja träna upp min kondition så den blir bättre och det är faktiskt kul att springa med.Jag har tränat över ett och ett halvt år men va inte så flitig i början har blivit de nu de senste halv året typ förutom att jag fick en hemsk hosta och inte kunde träna på en månad. Jag känner mig väldigt peppad till att träna nu ett tag va jag inte de och man bli oxå mer peppad när man ser resulatat. Jag har tränat tre dagar denna veckan och ska träna imorgon med så de blir fyra gånger denna veckan och de känns jätte bra trodde inte min kropp skulle klara de men de gör den. Jag har praktik nästa vecka och fyra veckor framåt det ska bli jätte kul och jag ska försöka sköta träningen bra då men och försöka träna fyra gånger då med tre gånger på veckan och en gång på helgen. Vilket jag tror att jag kommer klara eftersom det inte heller gör så mycket om jag tränar lite senare på kvällen eftersom jag inte har några läxor eller nåt bara praktik uppgifter men dom försöker jag att göra klara på praktiken. Jag hoppas nå mina mål tills sommaren och de är att få en nice kropp tills beachen 2016 och vara hundra procent med den. Jag har ett hopp om att jag kommer klara mitt mål vilket jag verkligen hoppas på. Men jag kommer inte sluta gymma för de kommer forsätta och hålla min kropp fit och för de är kul att gymma och ett väldigt stort intresse som jag inte kommer sluta med och min dröm är att bli pt i framtiden.

Keep Calm And Live On xx //sofia

Likes

Comments

Idag var jag på stan med min mamma jag köpte ett par skor jag ska i sommar då jag ska gå på bröllop. Det är min kusin som ska gifta sig det ska bli jätte kul har aldrig varit på bröllop så det ska bli kul. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Keep calm and live on xx //sofia

Likes

Comments

keso och mango jätte lätt att ha som frukost man tar bara fryst mango och lägger den 40sek i micron och sen tar du bara keso och så lägger du bara mangon där i. Det är inte så extremt mättande så kan vara bra att ta en macka eller något till så det bättre.

kepp calm and live on xx //Sofia

Likes

Comments

Hej idag har jag hängt med Ida nästan hela dagen vilket var jätte kul kände att jag behövde lite kompis tid ibland behöver man det. Vi bakade och sen bara hängde och bara snackade vi bara och sen fotade vi lite också men han inte bli så många bilder innan det började att regna och vi var tvungna att gå in. jag var där ganska länge kom nästan precis hem. Nu ska jag nog inte göra så mycket kanske kolla på gossip girl har börjat kolla på den serien och den är bra man blir ju beronde och vill inte sluta kolla. är bara på första säsongen så har mycket att kolla på tror det är fyra eller fem säsonger.

Keeo calm an live on xx //sofia

Likes

Comments

Om det inte känns rätt säg de går inte runt och håll det inom dig de får bara dig att mår dåligt även att du är rädd att såra någon är de det bästa för du ska inte behöva gå runt att må dåligt och låsas att allt känns som förut bara för att du är rädd att såra någon det är inte rätt mot dig. Ni kanske helt enkelt inte är rätt för varndra bara inget man kan göra något åt bara respektera det och leta vidare efter den rätte. ibland i livet vill man bara vara för sig själv och inte ha någon kanske bara ha världigt bra killkompsiar det är ju bra att ha det med. Det är inget fel på att ha de. Man behöver inte alltid ha en pojkvän ibland räcker det bara med att ha väldigt nära killkompis och så klart tjejkompisar med. Det är viktigt att känna sig viktig och att någon bryr sig om en. Jag tycker det är viktigt att man inte känner sig ensam utan man har vänner att hänga med och som bryr sig om en vilket jag är lyckligt lottad att ha världens bästa vänner kan inte ha bättre vänner än er. Om man mår dåligt är det vitkigt att söka hjälp i tid innan det är försent. Ibalnd kanske det hänns hopplöst och att det aldrig kommer lösa sig och man kommer alltid må så här men ge inte upp jag va själv väldigt nära på att ge upp och aceptera att jag alltid kommer må så här men jag tog hjälp i tid och idag må jag bra och känner mig mycket stakare och har lärt mig hantera vissa saker i livet jag hade svårt att hantera på ett bra sätt är stolt över mig själv att jag tog hjälp och att jag inte gav upp när det var som jobbigast utan jobbade viadre och tog mig ur den jobbig parioden. Ge alldrig upp hoppet om att må bra igen när du mår dåligt be om hjälp och gå inte bara och håll det inom dig. Livet är inte enkelt och det är sånt man får lära sig att hantera och leva med så är det bara inte så mycket annat man kan göra åt det. Bara att aceptera att det är så  livet är. Tar vara på varje stund av det liv och lev livet.

Kepp Calm And Live On xx //sofia

Likes

Comments

Jag gjorde en god och nyttig smoothie till frukost igår den ser inte speciellt god ut med det är den. Den är oxå nyttig mycket olika frukter. Den består ändast av fryst mango,kiwi,passionsfrukt,banan och naturell lagtosfri yogurt man behöver inte ha det de kan man bestämma själv funkar lika bra med vilket som bara den är neutall.

Det jag gjorde var att först lägga dom frysta bitarna mango i micron i ungefär 40sek och sen la jag i de i den shaken jag sedan skulle blanda alla i och sen tog jag en banan och la i och sen en halv kiwi och sen en halv passionsfrukt och sen hällde jag in yogurt man får välja själv hur mycket man vlll ha i jag tog själv ganska mycket och då trodde jag det skulle ta över frukternas smaker men det gjorde det inte och den blev jätte god godare än vad jag trodde.Man kan betsämma själv hur mycket frukt man vill ha i. Sen mixade jag ihop allt och sen klar för att dricka jätte smidigt tog inte så jätte långtid och som sgat var den jätte god och nyttig med eftersom det var så mycket frukt i den.

Keep Calm And Live On xx //Sofia

Likes

Comments

​Hej det va ett tag sen. Jag har varit i Norge och åkt skidor och det va jätte kul. jag va där en vecka. första dagen vi kom dit så hade dom kvällsåkning och då åkte vi ut och åkte på kvällen och sen när vi skulle hem tänkte vi vara smart och hitta en smart väg hem men det gick inte så bra vi gick vilse och hittade inte hem och de tog en och en halv timme innan vi hittade hem. jag var där med min mamma och pappa och några vänner. Det va typ två veckor sen man inte redigt hunnit blogga men nu ska jag förska bli bättre på att blogga 

keep calm and live on xx // sofia


Likes

Comments