Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå peppz.

Idag är det Måndag och det är sista dagen innan skolan börjar. Vet faktiskt inte vad jag tycker direkt utan det är väl både skönt men ändå inte liksom.

Idag har jag bara städat i princip och vart precis klar så nu är det bara städning av mig själv kvar haha, men det får bli senare.

I Fredags var jag hos H hela dagen och samma i helgen, igår var jag hemma en stund men gjorde inget speciellt faktiskt.

Har inte så mycket intressant att skriva just nu faktiskt utan tänkte bara slänga in ett inlägg så det inte ekar tomt alldeles för länge.

Men Hadee.

Likes

Comments

Halloj!

Idag har varit en riktig latis-dag, jag har bara legat i sängen och kollat serie hela dagen i princip. Men det har varit superkallt ute och det är inte jättemysigt att vara ute när det snöar en massa heller så jag tog en mysdag inomhus helt enkelt.

Efter ett tag kom H och gjorde mig sällskap i ungefär 1 timme innan jag bad honom köra hem mig för att duscha, äta och spela lite.

Just nu så sitter jag vid datorn och ska snart gå och duscha sen tänkte jag sätta på en film och mysa framför tills det är mat och sen åka iväg till H igen för ytterligare lite seriemys.

I Tisdags var jag och Sture ute och busade i snöstormen vilket han verkade uppskatta ganska mycket, förutom att han vart mer vit än brun och att vi båda var dyngsura när vi kom in igen, han älskar verkligen snön men är en riktig fryslort, mattes hjärta. <3

På Tisdag börjar skolan igen och det ska bli både skönt men ändå inte så jag försöker ta tillvara på mina lediga dagar nu så mycket jag kan. Det lär bli stressigt som attans nu eftersom det är sista terminen i skolan och allting ska göras klart så man får betyg osv och så är det planering inför studenten som ska göras och allt sånt där.

Men nu ska jag gå och duscha, Hadee.

Likes

Comments

Bloggen har ekat tom ett tag nu och det är för att jag inte har orkat skriva någonting och inte haft så mycket att skriva.

Men nu har både jul och nyår passerat och nu är allting lugnt igen. Jag är hos H jättemycket och sitter faktiskt inte jätte mycket vid datorn och när jag gör det så spelar jag i princip bara.

Men nu ni, nu är det nytt år med nya möjligheter. Jag personligen hoppas att det här året ska bli mycket bättre än mitt förra. Men vi får se helt enkelt och nu går jag även min sista termin i skolan så det känns som att det kommer bli väldigt stressigt. Jag måste beställa studentmössa också innan det är försent.

Men det får jag ta tag i snart verkligen. Annars rullar livet på som det ska. Ska försöka satsa mer på skolan den här terminen och försöka få klart så mycket som möjligt.

Träningen med Sture har jag lagt lite på is nu över Jul och nyår. Men tanken är att jag ska komma igång igen, för helt ärligt så har Sture blivit lite tjock haha ;) Så jag måste banta ner honom igen så han är som han ska i kroppen.

Men jag tänkte bara önska er ett jättehärligt gott nytt år och försöka få ordning på bloggandet.

Hadee!

Likes

Comments

Hello Torsdag.

Long time no see, som vanligt.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom att åka fram och tillbaka till skolan och gå i skolan, Mina kvällar är tråkiga också så det händer verkligen ingenting.

Hon som har Findus är iallafall jätte nöjd och han är hur gosig som helst och vill bli klappad och lägger sig på magen osv. Det känns väldigt skönt att dom trivs med varandra så jag hoppas det håller i sig så han får bo där föralltid.

Men jag har väl inget mer att uppdatera er om och skolan flyter på som den ska. Bye.

Likes

Comments

Halloj!

Söndag idag och min uppdatering suger ju haha.

Men i Onsdags så hade vi djur hela dagen osv, Torsdag försov jag mig och Fredag var det helt vanliga lektioner.

I helgen har det inte hänt så mycket mer än att jag vi åkte och lämnade över Findus i Noortälje till dom som ska försöka ha honom på prov 1 månad så han får förhoppningsvis flytta dit om allting går som det ska.

Idag kom jag hem sjukt tidigt vid typ 12 för H var tråkig och drog iväg. Så har bara suttit vid datorn och inte gjort ett skit haha.

Men imorgon är det skola igen. Hadeee.

Likes

Comments

Hello Tisdags kvällen.

Det blir lite tråkig vardaglig uppdatering just nu eftersom jag inte har någonting annat att skriva om så ni får stå ut.

Idag har skolan rullat på bra, vi hade hund hela förmiddagen, första lektionen gick vi ut och rastade hundarna och andra lektionen hade vi teori. Lektionerna efter lunch var mentorstid och våran mentor åkte iväg med två från min klass så vi andra jobbade på med det vi skulle. Sen var det 30 min Engelska och sen slutade jag.

Imorse höll jag på att bli hemma från skolan eftersom jag höll på och missade bussen vilket inte var jätte roligt men det är verkligen sämst väglag här just nu och dom plogar inte heller så det blir inget bättre.

Imorgon är det skolan igen som gäller får se om bussen ens går imorgon med tanke på just väglaget som jag sa, eftersom dom inte plogar kan inte bussen åka typ. Det är verkligen suuuuper mycket snö här och det snöar fortfarande jag vill inte ens veta hur mycket snö det ska komma..

Just nu ligger jag i sängen under min värmefilt och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, jag ska gå och duscha någongång när jag orkar också och så blir det åka till H senare som vanligt.

Hadeeeee

Likes

Comments

Hello Måndag.

Idag har skolan rullat på riktigt bra dock riktigt segt att få tiden att gå på lektionerna haha.

Idag hade vi bara Svenska, Historia & Idrott så det var en ganska lugn dag och vi fick sluta tidigare.

Här är det snökaos just nu och vägarna är hala så bussen höll på att köra ner i diket påvägen hem och så stod det en stor älg mitt på vägen haha.

Men imorgon är det Tisdag och det innebär lite hund igen och får se om bussen ens går om det inte blir kaos. :P

Men ska väl till H snart antar jag så hadeee.

Likes

Comments

Hello tråkiga Söndag.

Det var ett tag sen jag bloggade, men jag kände helt enkelt inte för att uppdatera just en period så då fick bloggen stå still helt enkelt,.

Det har inte hänt jättemycket sen sist så jag har inte så mycket att skriva men men.

Nu har det ju varit lov och det lider mot sitt slut tyvärr, men under lovet har jag mest bara suttit hemma förutom i Torsdags när jag var iväg till Uppsala och träffade My igen. Det var sjukt länge sen vi sågs och eftersom hon flyttat så får man passa på när hon är hemma helt enkelt.

Just nu sitter jag hemma och gör inte så mycket, fick just hem Sture så ska vara hundvakt undertiden mamma och pappa åkte iväg igen.

Imorgon är det skola igen och det ser jag inte fram emot, USCH!

Vi hörs! Hadeee.

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Tisdag och en ny vecka har startat. Jag har inte varit i skolan varken igår eller idag men jag ska gå imorgon och resten av veckan är tanken. Allting är så himla jobbigt just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till och då blir skolan lidande för det. Men Men.

I Torsdags var det begravning för mormor... Riktigt jobbigt var det och jag vill nog inte ta upp så mycket mer om det. Men hela släkten åkte iaf och fikade efteråt och sen kom H och hämtade mig.

I Fredags var jag bara hemma, vi gjorde inget speciellt. I Lördags åkte vi till Norrtälje och gick omkring lite och sådär & I Söndags gick vi omkring i Östhammar.

Men det var väl en liten sammanfattning sen sist.

Hadeeee

Likes

Comments