Vart ledig hela långa helgen , välbehövligt! Detta resulterade i utgång × 2. Mycket fint måste jag säga. För lite sömn , många skratt och lite nostalgi på de !

Måndag igen och tbx till verkligheten för en ny jobbvecka.. känns inte lika lockande
/ sophie
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 99 Readers

Likes

Comments

Spenderat min lediga dag med massa bad och mina otroligt fina syskonbarn. Mysigt och blev av med en hel del energi. Kinamat med mammi har jag också hunnit med. Ska nu gosa ner mig i min renbäddade säng med lite gotte och the secret circle som jag nyss fått upp ögonen för. Hoppas på att somna tidigt då ett lagom långt jobbpass väntar imorgon!
/ Sophie


Likes

Comments

Jappjapp så livet rullar på i vanlig ordning. Vardagen ser inte mer intressant ut en så men så är de , Välkommen till vuxen världen. eller något. Blir raka vägen hem och sova så att jag kan ta premiären på stranden imon!
/ sophie

  • 99 Readers

Likes

Comments

..min annars så kassa uppdatering har blivit om möjligt värre. Får bli bättre på de här helt enkelt. Kan summera senaste tiden med massa jobb , en tripp till båstad , leffes , after beachen , sjuk henmafest massa kvällar med underbara vänner och nattbadning i massor.. Imorgon väntar ännu ett jobbpass då jag ska servera på ett bröllop i 11 timmar. Min helg består alltså av 28 timmars jobb , lovely.. Intressant eller hur? Förmodligen inte men så ser mitt liv ut at the moment.
/ Sophie  • 114 Readers

Likes

Comments

Luncha lite innan ett kvällspass!

  • 123 Readers

Likes

Comments

Jisses så var de där med att uppdatera regelbundet igen då.. Händer mycket på samma gång . Har fått en liten familjemedlem , mysigt med en pluttis.

Midsommar vart en ganska stillsam tillställning men väldigt trevlig! Sedan varvas mina dagar med jobb och sena nätter med kompisarna.

Har atm nyss vaknat efter att ha somnat på soffan i vanlig ordning. Dags att ta tag i sig själv och göra lite nytta!
/ SophieLikes

Comments

En dag som bestått av mycket känslor i många olika former. Började dagen med begravning , de var en god vän till familjen. Jag har själv inte haft så mycket kontakt med honom under de senaste åren och var med för att stötta min mamma mestadels. När jag väl var där blev jag chockad av hur mycket de berörde mig , mycket på grund av hans familj. Det är en make , en pappa , en morfar och en väldigt god vän till ofantligt många personer som nu försvunnit och de var jobbigt att se.

Måste ändå säga att de var en lättsam mottagning efteråt och de var trevligt att träffa alla igen.

Resterande del av dagen har gått åt till att uträtta lita ärenden med mammi och sova.. Har nu avrundat kvällen med familjemys och sitter atm och läser. Blir en tidig kväll då de vankas jobb hela dagen imon härligt , eller?

/ Sophie

Likes

Comments

Och så var den milstolpen nådd! Sjukaste dagen på många sätt med många känslor. Vart iallfall så stört kul och de är lite sorgligt att de är slut nu! Dagen började tidigt med champangefrukost innan de var dags att gå till skolan för sista gången. Fotografering i följd av betygsutdelning och fika med lärarna. Stördaste avslutningen med alla studenterna. Utspring och sedan åka på flaket genom stan. Efter en trevlig mottagning blev de en inte allt för sen utgång , blev lite mycket fram mot slutet. Sammanfattat : Bästa dagen någonsin. .
/ Sophie

  • 163 Readers

Likes

Comments

Senaste dagarna har vart extremt lugna! vart i skolan sisådär en kvart varje dag , kan ju inte påstå annat en att de är chill! Jobbade igår kväll , första kvällen på den avdelningen men de kändes helt ok! Sitter på bussen hem atm rusade till bussen och blev så besviken när jag insåg att jag missat den med en jävla minut..pallade inte gå hela vägen tbx igen så surade cirkus 5 min och har man sett där kom bussen. Hehe jäkla ointressant. .. Får se vad kvällen bjuder på , överväger inga ansträngande alternativ då de vankas jobb imon med! hard work work
/ sophie

  • 170 Readers

Likes

Comments