Har en otroligt bra dag idag! Jag tänkte ta en promenad med meeko på typ 20 minunter typ. Sen kanske köra lite "hund parkour" (hunden klättrar på stenar, hoppar på bänkar etc) och sen lite passivitet :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag, Ny vecka igen. Jag är fortfarande lite hängig från tatueringarna då det är så påfrestande för kroppen. Jag och Meeko ska ut på en liten promenad sen och träna hans nos lite :) bästa med snön är att det är otroligt roligt och coolt att se hur han luktar sig fram till godiset jag gömt i snön!

Att se sig själv i spegeln med tatueringar är så ovant, men känns mer som jag ändå! Planerar redan nästa tatuering 😂

Likes

Comments

Då är man tatuerad! Gjorde inte så ont i början, men när han började med sjöhästen höll jag på att smälla av alltså... Grät och gnällde son Fan haha men är så jävla nöjd nu!!

Likes

Comments

Jag och mikkan tog en långpromenad runt gideonsberg idag :) han börjar bli stor och det märks att han orkar mer och mer. Nu räcker det inte med en promenad runt byggnaden för att trötta ut honom utan nu måste vi gå längre promenader för att han ska bli nöjd.

Han blir mer och mer hund och mindre och mindre en valp, vilket jag sörjer och är glad för haha!

Imorgon kommer en rant om hur respektlösa andra hundägare (?!), småbarnsföräldrar och människor i allmänhet är mot hundar och hundägare....

Likes

Comments

Idag blir en slapp dag, lite lek i snön och långpromenad med meeko men annars blir det lugnt.

Är så taggad inför lördag! Ska äntligen tatuera mig och jag är så taggad men ändå otroligt nervös! Det blir ju fyra stycken på en gång så det blir ju mycket på en gång. I will keep you updated on that

Likes

Comments

Jag och Meeko var nyss ute på en långpromenad i motvind och snö.... Nu ligger vi i soffan och myser under filten för att tina upp. Vi gick i 30 minuter och det är mer är vad vi brukar gå men nu är vi båda helt slut.

I eftermiddag kommer jag få hembesök utav LSS så det är jag nervös inför. Vi kommer prata om kontaktperson och sånt.

Likes

Comments

Usch.... Ingen bra dag idag... Kan väll inte säga att många dagar är just bra dagar. Men idag vill jag vända i tröskeln och gå tillbaka till sängen och bara skita i allt.

Jag har ungdomsgrupp på eftermiddagen där jag och några andra ungdomar med asperger träffas och pratar lite. Är så jävla otaggad och vill inte gå. Jag orkar inte gå. Varför ska jag gå? Jag vet att jag inte är ensam med asperger. Tycker inte om de andra i gruppen och det är egentligen bara ångest-stress pga man måste sitta still. Man kan inte rita på bordet (jag prövade såklart haha) och papperna ska lämnas in så de kan inte heller kladdas på pga tristess....

Det är energikrävande pch jobbigt, vill inte gå....

Likes

Comments

Kan inte avgöra om jag mår bra eller inte. Jag vet inte hur jag mår längre.... Jag har ångest som vanligt och mår skit å ena sidan, men å andra sidan så har jag saker jag ser fram emot, jag har någon form utav livslust och tycker inte allt bara är mörkt.

Men kan samtidigt inte säga att jag inte känner mig deppig och (om det inte var för att jag måste ta hand om Meeko och hålla mig uppe för honom) helst av allt bara vilja stängs in mig på rummet, under täcket i mörker och bara tillåta mig själv att må skit.

Usch, kan säga att jag har haft en jobbig helg... Självskadebeteendet är långt ifrån borta men jag kämpar.

Har en jobbig och fullspäckad vecka framför mig.... Sen på lördag ska jag tatuera mig, ser fram emot det som Fan.

Likes

Comments

Eftersom jag har asperger har jag otroligt lätt att få olika specialintressen.

Vad är ett specialintresse då? Vad är skillnaden mellan ett vanligt intresse och ett specialintresse? Jo alltså när man har asperger har man oftast olika specialintressen. Det mest kända exemplet som jag tror de flesta svenskar har sett är väll från sällskapsresan. Lasse Åbergs karaktär kan alla tågtabeller, hållplatser etc. Och det är ett specialintresse. Ett vanligt intresse är något man är intresserad av och tycker om. Men ett specialintresse är ett extremt intresse.

Ett specialintresse tar nästan alltid över vardagen. När jag har ett specialintresse kan jag knappt tänka på något annat, allt kretsar kring detta jag är intresserad av. Jag läser allt som finns att läsa om det och jag känner att detta är ju det bästa som finns!!

Men när jag har kommit över det intresset inser att det inte alls var så underbart och otroligt fantastisk som det var i mitt huvud just då.

Vardagen kan kännas tom utan ett specialintresse, för det blir det man lever för lite då.

Likes

Comments

Fyfan.... Har ingen ork alltså.....
Ska förmodligen hoppa av gymnasiet och ta ett sabbatsår då ångesten från skolan har kommit igång igen. Gymnasiet är ju frivilligt så jag tänker inte göra något jag inte vill, för nu gör jag det för att jag måste (vilket jag inte måste!) därav valet ang sabbatsår.

Hur ska jag få in pengar då? Jo jag ska vara dagmatte åt en liten blandras från april och några månader framåt så där har jag min inkomst spikat ett tag iaf. Sen är det väll bara att försöka hitta andra lösningar på betalda sysselsättningar som jag orkar med.

Det är sportlov nu tydligen och jag har spenderat hela veckan med max och Meeko, så det går ingen nöd på mig :)
Älskar att se max och Meeko tillsammans, längtar tills vi 3 har våran egen lilla lägenhet och är bara vi 3 ❤️

Likes

Comments