Jag har bara mig själv att skylla, jag tillåter detta att ske... Varför? Jag har inte ens nått bra svar längre...

Mycket annat som är tungt nu, tunga saker som handlar om de käraste jag har och för henne kommer ja gå över lik om de så krävs...

Allt är bara ett stort jävla kaos just nu men jag måste börja reda ut mitt liv för jag lever inte ens längre och de va länge sedan jag gjorde det nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag väntade på de, kände att det var på väg. Konstigt nog blir jag alltid lika krossad.
Är jag inte värd ärlighet? Hur kan jag bara duga till en sak för dig, hur kan jag hur ja än försöker aldrig va tillräckligt bra för dig.
Känns som du slitit mitt hjärta rätt ur kroppen...
Jag blir aldrig kvitt dig, troligtvis inte denna gången heller, du gör bara mörkret och ångesten större. Jag hatar att jag älskar dig din jävla idiot för du skadar mig !

Likes

Comments

Jag är livrädd för att be dig att välja, antagligen för att jag redan vet svaret.... Jag väljer detta, jag ska inte klaga för ja kunde bara vända om och gå. Eller?

Jag älskar på ett sätt jag inte trodde var möjligt, jag önskar jag kunde få fram allt de som ja känner för dig, men hade det gjort nån skillnad? Vill du ens? Jag tror du är nöjd jag tror du vore nöjd utan också. Men jag vill, vill de mer än någonsin men jag vet nånstans att sånt här måste man vara två om.
Vår tid lär vara förbi men hos mig är du fast. Fast fast fast....

Vill skrika men jag sluter mig i stället.

Jag blundar, biter ihop, gråter lite, ler å bara sväljer det. En vecka i taget en vecka till, önskar du ville....

Likes

Comments

Ja precis så känns det, har inte känt den här smärtan sen 08 då de där fruktansvärda hände.
Nu känner jag ångesten å smärtan, den där fysiska smärtan i hela kroppen, vill bara att nån ska väcka mig å säga att skiten är över.
Tårarna tar aldrig slut å smärtan avtar inte, å bredvid står en liten tjej jag lovat att skydda mot allt ont i livet, den lilla flickan lider genom mig och det är så orättvist, ja ska stå mellan sån här smärta och henne, inte va den som visar den i närbild.
Men det gör så ont så ont att jag vill skrika lungorna ur mig.
Detta är min enda vecka med dig å vi skulle göra så mycket roligt, i stället får du se en mamma som lider, lider så förbannat, de är inte rättvist och jag kommer aldrig förlåta mig för detta.
Men jag styr inte över det, jag älskar han och jag älskar han djupt, mer än någonsin mer än jag älskat nån annan på det speciella sättet, jag kämpar mig igenom dagarna å gråter mig igenom kvällarna....

Förtvivlan
Ångest
Mörker
Sorg
Övergiven
Ensam

Likes

Comments

Men lever jag verkligen?
Jag lider och jag har gjort det så länge nu att nått annat vore jobbigare kanske att hantera, detta kan jag nu... Sliter mig i stycken, krossar mig men jag lever, jag lever med det... Detta är mitt öde troligen, alla har vi olika, vissa får helt enkelt inte uppleva allt det där.

Likes

Comments

Japp smällde bilen på vägen hem, det var som om de behövdes på nått sjukt sätt för å få mig å vakna ur dvalan jag vart i idag, men vaknade jag verkligen? Eller gick jag ännu djupare nu?

Mår illa, har ont, ensam, så jävla ensam, varför är du inte här å tar hand om mig? Hur kan nått annat vara viktigare, för mig hade de vart självklart, hur kan et inte vara så?

Likes

Comments

Ja just för tillfället är allt misstänksamt bra och jag är lycklig.
Jag passar på att njuta så mycket jag bara kan, inte ofta jag känner såhär så därför känns det extra viktigt att njuta ❤️

Likes

Comments

Kommer jag vara ensam resten av livet? Jag har förlorat dom som betytt mest i mitt liv å det gör så ont, går inte en dag utan att jag saknar er som jag skulle behöva i mitt liv !

Jag hatar denna känsla, det gör ont i bröstet på mig

Likes

Comments

Ja de jag fick se igår va ingen höjdare å hade jag agerat just då eller i morse när jag fortfarande va så jävla arg så hade jag suttit i en helt annan sist just nu, men jag sa inget då å jag gav det några timmar och när jag lugnat ner det tog jag det å hoppas att detta resultatet blev bättre, å de känns så, den reaktionen jag fick nu hade jag faktiskt inte väntat mig.
Är dock övertygad att du känner dig jävligt dum å vet att du gjort fel för du sa inte ens emot, nått som aldrig hänt innan, borde kanske inte förlåtit en sån här sak men nu valde jag att göra de å berätta vad jag visste å hoppas verkligen det räckte !
Vi lever ett udda liv vad gäller sånt där men nu vet du vad som inte är okej !

Likes

Comments

Ja nu stänger jag ute allt, blir tyst, känner mig förlamad, allt annat runt mig snurrar men jag står å ser på å känner mig hjälplös, är det nu allt kommer gå åt helvete, är det nu mitt korthus rasar?
Rasar en grej kommer allt annat följa med å det är de som skrämmer mig.
Det som måste hända måste hända nu, fast helst igår och jag vet att det inte går, hur jag än gör å hur jag än skulle vilja så kan jag inte göra nått nu...

Jag har ingen å prata med, jag sluter mig jag blir tyst och så fort jag blir ensam så kommer tårarna. Paniken i bröstet växer å växer å till slut kommer jag inte kunna dölja det.

Fick en bild för en stund sedan, med texten du vet att jag älskar dig?
Svaret skulle kommit i samma sekund men nu har det snart gått en och en halv timma och jag har fortfarande inte kunnat svara på den frågan, gör du verkligen det? Ser jag inte det för att ja låst mig nu? Gör du det? Varför sitter jag då här ensam? Hade det gjort nån skillnad? Jag är ju helt tyst och du verkar inte märka vad som händer bara några decimeter i från dig ändå, du hör inte hur hela jag håller på å gå sönder å du ser det inte heller, är det på grund av mig eller finns inte viljan att se det kanske? Jag klandrar dig inte, jag hade inte heller velat ta hand om dessa spillrorna....

Likes

Comments