Sneakers wanties

Innehåller affiliate-länkar

Jag har ALDRIG varit en sneakers tjej och har fram till i våras/vintras inte ens ägt några sneakers förutom träningsskor. Nu har jag däremot ändrat mina åsikter och tycker att det är så snyggt med ett par chunky sneakers och att det passar till vad man än har på sig. Man kan liksom ha det när man går en promenad, i stan och även till finare tillställningar. De kan matchas till både klänning och kjol men lika mycket till jeans och kostymbyxor. I våras införskaffade jag mig ett par men är så sugen på fler nu till hösten då jag inte bara kan gå i ballerina och klackar ;-) Så jag tänkte vad passar inte bättre om att jag tipsar om mina absolut favorit sneakers just nu.

Om jag fick välja två favorit sneakers så är det dessa från Balenciaga (Balenciaga triple s) och dom här nedan från Louis Vuitton (LV Archlight sneaker). Jag verkligen älskar båda två och skulle mer än gärna ha dessa i min garderob. Kan inte bestämma mig för vilka jag gillar mest men dessa Balenciaga sneakers passar verkligen till allt och tycker om det beiga inblandat med det vita.

Louis Vuitton sneakers

Hur snygg är inte Molly Mae i dessa skor? Jag tycker att dom här känns lite mer annorlunda än Balenciaga sneakers vilket jag tycker är kul. Louis Vuitton är även ett av mina "favoritmärken" sen tidigare och älskar monogramet i brunt på skorna.

För att gå över till lite "billigare" sneakers så har vi mina favoriter här.

Tycker dessa från Adidas (Klick!) är riktigt snygga och liknar lite Balenciaga skorna med det beiga. Michael Kors skorna (Klick!) har jag faktiskt kollat på i flera år då jag känt att det är ett par sneakers som passar mig, men har endast provat dom i butik och inte köpt dom. De är inte lika chunky som de andra och lite enklare vilket jag också gillar.

Här är två par från Nike som jag gillar. Nummer 2 känns som perfekta skor att promenera samt träna i men fortfarande väldigt snygga. Till sist har vi ett par från Nelly som liknar Louis Vuitton sneakers i formen som jag gillar <3

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh älskar nike sneakers i beige!! Så snygga! 😊 nouw.com/sandrakannasto
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så sjukt mycket Snygga skor 🥰🍂✨nouw.com/emmaakarlegrund
junicarlstoft
junicarlstoft,
Ja, visst, vill ha allihop! 😃nouw.com/junicarlstoft
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229