Autumn list

Eftersom det är snart är oktober och verkligen officiellt höst så tänkte jag att det kunde passa bra med en höst "tag/lista". Har verkligen längtat efter hösten och det ska bli så mysigt <3

Beskriv dina känslor inför hösten.

Känner mest att det ska bli så mysigt. Älskar att det blir lite kallare så man kan ha snygga kappor, stövlar osv, alltså höstmodet måste ju vara det bästa modet. Att antingen sätta sig på ett mysigt fik med något varmt att dricka med kompisar eller ha myskväll hemma med film och god mat.

Vad är dina planer inför höstsäsongen?

Denna höst ser jag väldigt mycket framemot då jag har en massa planer faktiskt. I september kommer det mest fokuseras på skolan och träning samt början av oktober också. I slutet av oktober så får vi ju höstlov och då ska jag och nästan hela familjen samt mina kusiner åka till New York!!! Längtar så mycket, men mer om det i ett annat inlägg.

När jag kommer hem från New York går jag 1 vecka i skolan innan vi har praktik igen som vi hade i våras och året innan det. Vi har då praktik i 4 veckor och då ska jag nämligen denna gång åka till Australien för att praktisera vilket ska bli så otroligt häftig. Både att få åka till Australien då det varit en dröm så länge samt att det ska bli superkul att få praktisera där, särskilt eftersom jag ska få praktisera på en skola bland massa barn <3 Men mer om detta i ett annat inlägg också.

Kommer hem från Australien i början på december och då återstår 2 skolveckor kvar innan jullov. På dessa 2 veckor ska vi fira julafton eftersom vi inte är hemma under jul och nyår. För på jullovet åker vi nämligen till Hawaii igen. Samma ställe jag var på i våras vilket ska bli helt fantastiskt <3 Längtar så mycket!

Vilken är din höstoutfit?

Antingen en stickad klänning med ett par overknee boots till eller kostymbyxor med en blus och en stickad tröja över.

Vad bär du för skor under hösten?

Stövlar, boots och Uggs senare mot vintern..

Vilka 3 saker älskar du mest med hösten?

1. Älskar den mysiga känslan man får av att det är lite kallare.

2. Älskar de mysiga sakerna som man kan göra som tex gå och fika, sitta vid brasan hemma och kolla film osv.

3. Modet!! Alltså höstmodet måste vara min favorit tror jag, man kan verkligen klä sig i så mycket snyggt!!!

Vad är din favorit höstfilm?

Hmm, har nog inte någon riktigt favoritfilm på hösten men älskar att kolla Gossip Girl, men det gör jag annars också haha ;-)

Vad gör du för att må som bäst under hösten?

Träna, vara med familjen, kompisar, hitta på roliga saker och resa.

Vad är din favorithöst färg?

Skulle säga vitt, beige, brunt, vinrött och mörkgrön.

Höst eller vinter? Vad gillar du bäst?

Älskar båda. Kan inte välja någon..

Hatt eller basker/skepparhatt? Vad föredrar du?

Tycker båda är riktigt snyggt men skulle nog föredra en hatt i svart eller brunt till hösten. Dock passar jag inte riktigt i något utav det tyvärr..

Vilket ställe älskar du att besöka under hösten?

New York!! Är så glad att jag åker dit i år över hösten igen, ska verkligen bli mysigt. Sen är det ju extra kul att vi är där över Halloween då det är extra stort där än vad det är i Sverige.

Hur dekorerar du ditt rum under hösten?

Inte så mycket faktiskt, har bara en massa doftljus vilket gör att det doftar jul i hela rummet typ, haha.

Vad dricker du helst på hösten?

Te, varm choklad eller chai latte.

  • Juni

Gillar

Kommentarer

Next trip goes to NEW YORK

NEW YORK CITY

Äntligen åker jag till New York igen!! Det har gått 4 år sedan jag var där sist och har verkligen längtat tillbaks från då vi åkte hem därifrån, haha. Det är verkligen något speciellt med denna plats. Finns liksom inget liknande ställe. Hit åker jag med nästan hela familjen, sen ska även mina kusiner åka dit också så vi lär möta dom där. Planerna hittills är att vi ska åka helikopter över hela NYC, det gjorde vi förra gången och det var bland det häftigaste jag gjort. Sen gå långa promenader i Central Park, äta på mysiga ställen osv. Ska bli hur roligt som helst och längtar så mycket <3

Gillar

Kommentarer

Through my camera roll

Tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av lite bilder som oftast är tagna i "stunden" genom snapchat, haha.

Två bilder från i helgen där jag fixade naglarna och promenad med mamma och Leo <3

Förra året blev ju basker en väldigt stor trend igen. Tycker dock att jag aldrig passar i dessa nya trender så som skepparmössan, basker, rutiga byxor osv. Men jag tycker verkligen basker är så himla fint på andra så beställde hem en för att testa och försöka passa i det, haha. Vi får se hur mycket jag använder den ;-)

Såhär tidiga blir mina fredagsmorgnar då jag har idrott klockan 8 och tar alltid ett tag för mig att komma dit då jag bor en bit bort.. Haha.

Några outfitsbilder från veckan - Försöker alltid ta en snabb bild på vad jag har på mig innan jag går till skolan. Jag tycker det är så skönt att ha då jag ofta får dagar där jag inte vet vad jag ska ha på mig, men då kan jag ibland kolla tillbaka på bilderna för att få inspiration eller bara ha samma outfit ;-)

Två av mina finaste kompisar <3

En superfin och god lunch på ESA i Vasastan samt en bild från mig i lördags då jag skulle på en 18-årsfest med temat "Men in black, women in white", så kul!!!

  • Juni

Gillar

Kommentarer