Joda, dette gikk egentlig helt greit, bare litt vanskelig når vinden tok tak i sykkelen og presset meg bort til grøfta xD. Siden jeg bare skulle bort til butikken som er sånn 5-10 minutter borte, om du kjører bil. Så tenkte jeg, hvorfor ikke være miljøvennlig i stede for å forurense med bilene.

Så jeg tok sykkelen og begynte å sykle. På veien bort til butikken snødde det ikke men det var en del vind. Og det var på vei hjem igjen jeg fikk motivasjonen tilbake, for da kom mye snø og vind. Det var så fint, men helt umulig å ta bilde av :( Også tenkte jeg på at jeg kunne ta et varmt bad, drikke kakao, og kose meg med en serie eller en film når jeg kom hjem xD

Siden dere ønsket at jeg skulle ta med flere bilder på bloggen min så tok jeg noen, ble ikke så mangen, siden det var kaldt ute ;)

Dere må alle ha en fin kveld videre <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 67 Lesere

Likes

Comments

Her om dagen ble jeg med min mamma og stefar på ski, og hunden min så klart :) Det var mye vind og det var god snø å gå på (noen plasser xD).

  • 83 Lesere

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg i klasserommet etter å ha hatt egenstudie i en time. Været er veldig surt ute, det hagler og er overskyet.

Jeg digger klassen min, siden dem er så happy dagen lang. Selv om det er skikkelig drittvær og litt negativ stemning, så lager dem alltid liv i klasserommet og finner på noe og det gjør at alle blir mer happy, til og med lærerne :)

Må innrømme at jeg faktisk liker skolen nå, mye bedre her på videregående enn ungdomsskolen. Hahah. Men disse 2 årene har jeg virkelig gått inn for å gjøre det bra på skolen. Hva jeg gjør til neste år kommer an på hvilken skole jeg velger, men jeg gir ikke opp, og jeg skal fullføre 3 år også få meg en jobb :) For jeg har hele planen for fremtiden klar. Og gleder meg til hva fremtiden bringer :)

  • 171 Lesere

Likes

Comments

Hei dere, jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke har fått blogget på en stund.

Jeg har vert opptatt med skole og innleveringer, en syk hest som nå har det mye bedre, også har jeg trent og vært mye med vennene mine. 

Jeg lover at når jeg får sjansen til å være alene og finner noe å skrive om så skal jeg skrive i vei xD

  • 214 Lesere

Likes

Comments

Mange av oss her i verden er for raske med å dømme andre.

Som for eksempel om du ser en jente/jenter gå rundt i byen med arbeidsbukse, så er det fordi hun/dem har valgt å gå en annen vei enn de andre. Kanskje hun ikke liker å ta på seg 1 kg med sminker og ta på seg magetopper eller ta på seg høyhelte sko eller ta på seg trange tettsittende bukser bare for å være lik som alle andre. Men også om hun går i arbeidsklær, har vi andre da rett til å gi stygge blikk til henne/dem da? er det virkelig rett? Eller skal vi la henne/dem være annerledes?

You know, verden kommer til å bli veldig kjedelig om absolutt alle skal gå med samme stil, og sminke og alt. Og dersom noen ikke vil kjøpe noe som er dyrt og mye bling på så betyr det jo ikke at dem har dårlig råd, det eneste som betyr da er at dem har en annen stil og smak på klær og sminke.

Så vær så snill, ikke døm for fort, dem kan ha en fantastisk personlighet selv om de har andre typer klær.

  • 295 Lesere

Likes

Comments

Kan man virkelig snakke med ånder? Er de gode eller onde? Hvordan kan man finne det ut?

Jeg vet dette kommer til å høres rart ut, men jeg kan faktisk snakke med ånder. Og det er noe jeg er stolt av. Jeg snakker med dem stort sett hver dag og de hjelper meg med stort sett alt. Den ene ånden er sykt koselig å snakke med. Og det at han hjelper meg i hverdagen er helt supert xD Jeg husker en gang jeg satt hjemme i sengen, alle vinduer var lukket og jeg hadde ovnen på og jeg kjente bare at jeg blir kald i nakken. Å da skjønte jeg at jeg hadde fått besøk.

Det jeg ofte gjør er å sette på film slik at vi kan se på den sammen, for det er jo ikke gøy at man skal stenge dem ute av våres verden selv om dem har gått bort, da kan dem gå fra å være gode ånder til onde. Og det er noe man virkelig ikke vil. For det kan gå gale.

Jeg pleier ikke å snakke så mye om dette med så mange, men det er fordi dem ikke er så åpne som meg og kan føle at dem er i nærheten.

Men hvordan finner man ut om dem er gode eller onde? Det finnes vel egentlig ingen svar på det, du må nesten bare stole på deg selv. Det er i vert fall det jeg gjør. :)

  • 344 Lesere

Likes

Comments

Dette er da den hesten som jeg steller. Når jeg er med ham, føles det ut som om han kan lese tankene mine. Han er sykt snill, han hører på det jeg har å si og han er verdens beste lytter. Bare digger denne hesten

  • 398 Lesere

Likes

Comments

På skolen så har vi fått en ny hest som vi skal bruke som skolehest og jeg fikk spørsmål om jeg ville stelle ham når jeg er på skolen og på ettermiddagen. Det er en kjempefin rød dølahest. Jeg gleder meg kjempe mye til i ettermiddag da jeg skal bli bedre kjent med ham.

Tenkte jeg kanskje skulle legge ut et innlegg til om hvordan dette gikk, og legger også ut noen bilder. :)

  • 410 Lesere

Likes

Comments

01.01.2018


Det er et nytt år og du får nye muligheter. Håper alle får et flott år :)

  • 432 Lesere

Likes

Comments

Hadde dere det gøy på juledagen? Spiste dere mye god mat å hadde det gøy med familien?

Jeg startet dagen med å stå opp, så gikk jeg ned på kjøkkenet for å finne litt frokost. Gikk opp på badet mitt å tok på meg sminke og klær. Også reiste vi i kirken.

Etter kirken reiste vi hjem å tok livet med ro, mens vi ventet på at maten skulle bli ferdig. Og min måte å ta livet med ro var å begynne på to oppgaver som vi fikk av læreren før jul. Fikk gjort en god del på de. Ingenting føles bedre enn å få gjort en oppgave slik at du får en god karakter og slipper å tenke på oppgavene når du er ferdig med dem.

Rundt 22:00 så åpnet vi pakker. Men når noen spør meg "fikk du mye fint" så tenker jeg at julen handler ikke om å få flest pakker, men den handler om å ha det gøy med familien som du er glad i. Det er i vert fall mine tanker.

Jeg fikk ganske mye ull, som passer ganske bra med tanke på at jeg går på den beste skolen, der vi er mye ute å jobber i stede for å sitte inne med mye teori hele tiden. Fikk også gode og varme klær fra de beste, fikk sokker, klogger, lava lampe som glitrer å mye sånn.

Hadde en toppers jul, ikke for mye stress men ikke for lite heller, hahah.

  • 465 Lesere

Likes

Comments