HEI dere!! nååå er det lenge siden sist, gitt. Håper dere har det fint ♥

Jeg ville egentlig bare innom her en tur, for å dele det at jeg nå er eier av en søt, liten hundevalp. Jeg har lenge tenkt på det å skaffe meg hund, og på lørdagen kjørte pappa, jeg og lillesøsteren min i ca. 8 timer i strekk for å hente lille gullet mitt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ganske så forelska når jeg fikk han for første gang i armene mine. Søteste valpen jeg hadde sett! Jeg var nå blitt mamma til denne søte lille valpen, som hadde/fikk navnet Candy.

Jeg har aldri hatt noen spesiell erfaring med hunder. Jeg har alltid vært ganske redd for de egentlig, haha. Spesielt veldig store hunder, da får jeg litt panikk om de kommer for nært. Men så er det jo ganske mye selskap i en hund, og jeg følte det kanskje var noe jeg trengte nå for tiden. Så jeg får bare lese meg litt opp, å prøve å være den beste "mammaen" for han. ♥ han er fortsatt bare 3 måneder gammel, så jeg merker jo at han trenger veldig mye kos og trygghet. Men jeg tror det kan bli veldig bra, og at jeg kan klare dette. Det er jo et stort ansvar i seg selv, å ta vare på en hund helt alene. Men jeg har jo alltids foreldre, søsken, kjæreste som er her også, og hjelper til. Så jeg er heldig sånn sett. ♥

Ha en fin kveld videre, så snakkes vi! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 103 Lesere

Likes

Comments

Hei dere!!

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg sto opp. Vi kom hjem rundt 3 i natt, etter en superfin uke i Syden. Jeg skal ærlig si det var trist å gå av flyet til både regn og kuldegrader.. kjenner jeg savner sol og varme allerede! Vi var heldige med været når vi var der, det har vært veldig fine dager med 18-20 grader hver dag. Det var en dag det regnet litt, men det gikk fort over! Jeg har i alle fall kost meg veldig med min kjære på tur, og gleder meg til mange fler. Vi fikk oppleve mye nytt begge to, og vi fant på mye gøy. Vi prøvde blant annet parasailing mens vi var der, noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve men aldri turt. Vi var også på båttur, og på en liten quad tour dagen etterpå igjen. Syykt gøy! Da kjørte vi opp på fjellet, med den fine utsikten!! Vi har også tatt buss til Puerto Rico to dager, og møtt min kjære farmor som har leilighet der. Da dro vi ut å spiste, noe som var veldig koselig. Ellers lå vi mye ute på balkongen å solet oss, spilte minigolf, dro på stranda, shoppa og slappet av med hver vår pepsi max.

aand by the way, det kommer en del mobilbilder innimellom alle kamerabildene, med dårligere kvalitet.

takk til kjæresten min, for en fantastisk fin sydentur! jeg gleder meg til mange fler med deg

  • 142 Lesere

Likes

Comments

God kveld fininger! håper dere alle har det fint. Nå sitter jeg å koser meg med litt eple og kesam, og ser litt på Castle. Favorittserien ♥ Det er heller ikke så lenge siden jeg kom på hybelen. Var en liten tur hjemme til mamma og pappa i dag sammen med kjæresten. Der fikk vi litt hjelp til å se på sydentur! Vi har begge tenkt på det i noen dager, at vi vil til varmere strøk og det ganske snart. Så ettersom begge har tid nå, bestilte vi tur iste, og reiser allerede onsdag!! ååååh, som jeg gleder meg. Tror det blir en veldig fin uke når jeg får tilbringe den med favorittpersonen min ♥ Så da reiser vi til Gran Canaria om 4 dager da, gitt!!! blir herligt med sol og varme nå ja, hihi.

  • 169 Lesere

Likes

Comments

Nå sitter jeg egentlig å vurderer om jeg vil poste dette innlegget eller ikke. Det er skremmende å åpne seg så mye, spesielt om et tema jeg synes er utrolig vanskelig å skrive om. Jeg håper dere leser med respekt, fordi jeg vil egentlig bare forklare litt hvordan jeg har det nå med tanke på mat. Jeg vet det er vanskelig, spesielt for familie og nære og sette seg inn i dette, å forstå helt hvordan jeg tenker når det kommer til dette. Så jeg vil gjerne prøve å fortelle best mulig for dere hvilke tanker og følelser jeg har rundt mat..

Jeg kan gå lange perioder hvor jeg lever på kun et eple og en yoghurt om dagen, og den perioden varer som regel i litt over en måned. Da har jeg perioder etterpå hvor jeg overspiser fordi jeg er så sulten, og trenger mat.. da kjenner jeg heller aldri på at jeg er mett. Så jeg bare spiser og spiser, til jeg rett og slett blir så kvalm at alt må opp.. og deretter får jeg så dårlig samvittighet at jeg "straffer" meg med enda mer mat, til jeg kaster opp nok en gang..

Jeg har hatt spiseforstyrrelser i noen år nå, og sliter fortsatt den dag i dag. Når jeg er i den perioden hvor jeg såvidt skal spise noe, så føler jeg meg mer fornøyd med kroppen min fordi jeg blir tynnere og går ned i vekt. Men jeg har det ikke bedre inni meg, og jeg vet av erfaring at det ikke hjelper på selvtilliten. Jeg har aldri likt hvordan jeg har sett ut, og jeg har slitt veldig mye med depresjon og tanker om å forlate denne verden nettopp fordi jeg aldri har følt meg bra nok. Uansett hvor mye jeg har gått ned i vekt til tider, og hvor tynn jeg har blitt så har den jenta jeg har sett i speilet hver dag, bare blitt større. Jeg har aldri følt meg tynn, uansett vekt. Jeg ble uansett veldig opptatt av vekta, og den mestringen jeg følte når jeg så at tallet ble mindre. Jeg følte at jeg endelig "greide" noe. Jeg mistet sultfølelsen, og sa til meg selv at det gikk bra.. Eple og yoghurt var jo bedre enn ingenting, da?

Når jeg begynte å spise igjen, så følte jeg at jeg ødela alt.. så jeg spiste alt jeg hadde lyst på, fordi jeg følte meg så mislykka.. Jeg følte at alt jeg hadde jobbet for, ble ødelagt på så kort tid. Så da kunne jeg like så godt bare "straffe" meg selv med usunn mat og synes synd på meg selv. Jeg kunne overspise i flere dager også kaste opp store mengder mat etterpå. Jeg kunne vente til alle hadde lagt seg, før jeg gikk opp om natta for å spise. Rett og slett fordi jeg var redd for at folk skulle se meg sånn.. se meg spise.. og legge på meg..

Det verste med de periodene hvor jeg spiser, er at jeg legger på meg så utrolig fort.. og jeg skjønner jo hvorfor.. når man går en lang periode uten mat for så å tro at man kan spise normalt med en gang. Sånn fungerer det bare ikke, selv om jeg gjerne skulle ønske det. Jeg har det utrolig dårlig med meg selv når jeg legger på meg, og blir større.. Jeg merker at jeg gråter mer, jeg sliter med å vise meg offentlig og jeg stenger meg enda mer inn..

Jeg sliter med å finne den mellomtingen. Hadde det bare vært så lett.. Jeg vil leve et normalt liv hvor jeg har et normalt forhold til mat, og ikke minst har energi! Jeg får verken energi fra å spise lite, eller av å overspise masse usunn mat..

Og selvfølgelig, perioden hvor jeg ikke spiser kommer så fort jeg har lagt på meg og jeg føler meg stor og ekkel.. fordi da "må" jeg jo ned i vekt fortest mulig, og siden jeg er "ekspert" på det å ikke spise og jeg vet jeg "får det til", så starter vi igjen..... og sånn fortsetter det...

Dere kan sikkert forstå at dette er utrolig slitsomt, og hadde det bare vært så lett "spise normalt", så hadde jeg gjort det med en gang! men disse tankene vil bare ikke ut av hodet, og det er det jeg jobber med! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg ikke slet med disse tankene.. og jeg greier heller ikke å se for meg at jeg ikke skal ha de. Men jeg håper jo selvfølgelig at det kommer en dag, hvor jeg er helt frisk og kan leve normalt uten å bekymre meg for det her. Jeg vet godt at kroppen trenger mat og næring, og at det skal være en bra ting. Jeg er bare redd, for å ikke klare den mellomtingen..

Jeg skal prøve mitt aller beste, selv om det er noe av det tøffeste jeg har opplevd.. og jeg vet heller ikke hvor lang tid det vil ta å komme over dette. Men jeg gir ikke opp! ♥

​Godnatt, fine dere. 

  • 299 Lesere

Likes

Comments

Hei fine dere! Jeg fikk en kommentar her om dagen om jeg kunne skrive litt om hvordan jeg og kjæresten klarte oss gjennom den tiden han var i militæret, om jeg hadde noen gode råd. Så det tenkte jeg kunne være litt greit å skrive om, i og med at det sikkert er flere som er/kommer i denne situasjonen, og kanskje er litt redd for hvordan det kommer til å bli med tanke på mange ting.

Avstand. Savn. Sjalusi.

Kjæresten dro i militæret i Januar i fjor, og dimmet den 6. Januar nå i år. Den første tiden var vi faktisk ikke kjærester enda, og derfor fikk jeg aldri tid til å tenke over at han skulle dra. Det var først når han var i militæret at vi smått begynte å snakke, selv om vi hadde kjent hverandre i lang tid. Jeg gikk fortsatt på folkehøgskole de første månedene, og det ble mye snakk om å møtes når han hadde perm og jeg hadde fri. Så når begge var hjemme og hadde tid, møttes vi. Og tiden etterpå ble bare bedre og bedre. Vi holdt kontakten når han dro tilbake, og snakket om å møtes igjen. Og det gjorde vi, flere ganger. Han kom også å besøkte meg på skolen, noe som var utrolig koselig

Det var ikke før i April at vi ble kjærester, og det var da først jeg begynte å merke at ting ble litt tøffere. Jeg kjente ofte på det at jeg savnet han, og at det ikke var like lett lenger. Jeg begynte å overtenke, og tiden begynte å gå saktere. Jeg gråt ofte, spesielt de gangene han måtte dra tilbake etter litt tid hjemme. Det var det verste.. Jeg var alltid usikker på hvordan de ukene han var borte skulle bli, om vi fikk tid til å ringes/meldes ofte, eller om jeg kom til å høre lite fra han.. Det varierte veldig, så jeg var alltid redd for at det ble lite kontakt..

Det har vært mye oppturer og nedturer gjennom året, og ting har vært vanskelig. Men vi begge har vært fast bestemt på å klare det, uansett hvor tøft det kom til å bli. Vi har kjempet sammen, og vi har fått testet forholdet vårt. Jeg føler bare at dette har gjort oss sterkere!

Jeg skjønner at det er mange i samme situasjon som gruer seg, og som er redd for hvordan året kommer til å bli. Man hører jo ofte om forhold som ødelegges, og at det er masse utroskap i militæret. Eller at man vokser fra hverandre, på grunn av avstanden. Hadde jeg og Ola vært i lag før han dro, hadde jeg garantert fått helt panikk jeg også haha.. men man må bare ha den innstillingen på at det skal funke, å tenke at det skal gå bra. Fordi det er jo på en måte en stor test for å se om man er sterke nok sammen. Men så lenge man har viljestyrke og tillit til hverandre klarer man det om begge vil. Elsker man hverandre nok, så skal det ikke være noe problem.

Det kommer til å komme "mørke" tider, hvor man er ekstra nedfor. Men da må du tenke på at det kommer til å bli bedre. Når jeg følte meg nedfor og lei meg, så prøvde jeg å tenke på neste gang han skulle hjem. Og da begynte jeg å glede meg til det i stedet for ♥ en annen ting var at det hjalp utrolig mye hvis han hadde tid, og vi kunne ringes.

Man må holde hverandre oppdatert, å prøve og ikke være totalt avhengig av den andre. Jeg har alltid vært så stolt av kjæresten min, og jeg vet at det året har vært bra for han. Så jeg er veldig glad for at vi fikk oppleve 1 år borte fra hverandre, fordi nå kan vi se frem mot nye år med nye opplevelser sammen. Han er min største trygghet, og han er virkelig alt for meg. Det er så godt å vite at denne ene tingen i livet mitt er så rett. ♥ heldige meg!

  • 278 Lesere

Likes

Comments

❥ Success is going from failure to failure without losing your enthusiasm.

❥ The one who falls and gets up is so much stronger than the one who never fell.

❥ Each time we face our fear, we gain strength, courage and confidence in the doing.

❥ She needed a hero, so that's what she became.

❥ Keep your face to the sunshine and you can never see the shadow.

❥ She has the mindset of a queen and the heart of a warrior. She is everything all at once and too much for anyone who doesn't deserve her. She is you.

❥ Never a victim, forever a fighter.

❥ I have no regrets in my life. I think that everything happens to you for a reason. The hard times that you go through build character, making you a much stronger person.

❥ Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change.

❥ Trust yourself. Create the kind of self that you will be happy to live with all your life.

  • 273 Lesere

Likes

Comments

Heii dere, og GODT NYTT ÅR ♥

Jeg vet det går en liten stund mellom hvert innlegg, men jeg blogger når jeg har lyst og når jeg har noe å skrive om. Og det har jo skjedd en del siden sist også. Vi gikk inn i et nytt år (2017!!) som jeg faktisk feiret for meg selv på hybelen. Skulle egentlig ut en liten tur, men så ombestemte jeg meg å ble hjemme. Jeg har vært i begravelse til min gode og snille oldemor, som sovna stille inn rett før jul. Vår nydelige engel ♥

Jeg har også fått hjem kjæresten, som nå er ferdig i militæret!! 1 år har gått, og det er veldig godt å tenke på at han ikke skal reise fra meg igjen. Nå er han hjemme for godt! ♥

Det er så mye fint som har skjedd 2016, og jeg er så takknemlig for det året. Jeg har fått opplevd mye, og jeg håper virkelig at 2017 blir minst like bra! For da har jeg masse å se frem til.

Jeg møtte den fineste personen jeg vet om, og var så heldig å få kalle han min etterhvert. Vi skapte mange minner sammen, og jeg gleder meg til så mange fler!

Jeg fullførte folkehøgskolen jeg gikk på, selv om jeg hadde en litt tung periode. Jeg fikk bli kjent med mange fine mennesker, som jeg savner veldig masse. ♥ året hadde ikke vært det samme uten!

Jeg tok tre tattiser på bare et år, og er superfornøyd med alle sammen.

Jeg flyttet for meg selv, var mye med familien og begynte med kjøretimer igjen. Så nå i morgen blir det bykjøring, så satser vi på at det går bra! Jeg er i hvert fall nærmere lappen, og det er en bra ting nå som det er nytt år. Jeg tror det blir ganske kjekt å kunne kjøre selv, det å slippe å være avhengig av andre folk. Så det gleder jeg meg til! Nå skal jeg lage meg litt mat og se litt serie, før jeg tar en tidlig kveld. Vi snakkes!

- Noe du gleder deg til i 2017?

  • 355 Lesere

Likes

Comments

- On My Snapchat Lately -

Mye forskjellig som dere ser! Jeg oppdaterer snapchat ganske ofte, så derfor tenker jeg det er greit at dere får et innblikk i min snapchatverden også. Eller hva?

  • 348 Lesere

Likes

Comments

Hei dere ♥ ♥ ♥

Jeg synes det er vanskelig, spesielt nå i juletida, å holde styr på hvilken dag det er. Men, i dag er det Onsdag og det er 28. Desember. Det er allerede 4 dager siden julaften! Jeg synes dagene går så alt for fort, men det er vell litt sånn når man har det bra og koser seg. Jeg har i hvert fall kost meg veldig med familie og kjæreste, også har jeg i år som i fjor, vært på annjdagsfææst. Det var veldig gøy, også er det jo koselig å møte på kjentfolk man ikke har sett på en stund. Kjæresten dro tilbake til Bardufoss i går, så en liten fest sammen før det var bare kos. Nå er det bare 9 dager igjen, så får jeg han hjemme for godt!! Det blir bra 😍

Jeg er også veldig heldig som får tilbringe litt tid sammen med denne kjekkasen i jula ♥ Vår lille gledesspreder!

- Hvordan har deres jul vært så langt?

  • 384 Lesere

Likes

Comments

God morgen fine dere! Nå har jeg nettopp stått opp, og tenkte derfor jeg kunne legge ut noen bilder fra i går. Julaften er jo såå koselig, og det blir jo alltid en god del bilder. Vi drar alltid i kirka først på dagen, så spiser vi rundt 4-5, også åpner vi gaver ca. 6. Siden vi er en familie på 8, så er det greit å starte i rett tid, haha! Så får vi alltid besøk etterpå av enda mer familie, på kaffe og julebakst. Veldig koselig ❤

Jeg er veldig fornøyd med dagen, og fikk mye fint. Veldig takknemlig for min fine familie ❤ Og som dere ser lenger opp, så overrasket kjæresten meg før jeg dro i kirka med å komme med ROSA juletre til meg. Det har vært drømmen lenge, så han kan altså 😍

Jeg håper dere også hadde en fin dag i går, og at dere får en fin jul videre. Så ses vi!

  • 375 Lesere

Likes

Comments