Nailed it! Holiday!

Så vaknar man upp till ytterligare en grå dag hör i Göteborg. Kan inte ens minnas längre när jag såg solen senast. Skulle jag beskriva november i år med ett ord skulle det vara: grått med regn på en stark andra plats. November är alltid grått kanske ni tänker då, jo men nån måtta får det vara. Jag läste igår att i november är det vanligtvis ca 56 soltimmar i snitt i Göteborg. I år är det 10 timmar, 10 timmar??!! Inte konstigt att man är trött och nere då.

Något som piggar upp då är alltid julen och en massa ljus. Hela lördagen gick åt till städning för att kunna julpynta på söndagen för att överraska Fredrik med en nystädad och julpyntad lägenhet när han kom hem från Milano i måndags. Jag har tyvärr inga bilder ännu men ska se till att ta det.

Något annat som jag tror skulle kunna pigga upp är en serie på Netflix, Nailed it! Holiday!. Jag har inte tittat på den själv men det verkar ganska roligt. Om jag förstått det rätt är det är från början en baktävling där 3 amatörbagare ska härma ett komplicerat bakverk och det går väl sådär. I denna versionen nu är det jultema så de bakar olika saker förknippade med julen. För någon som älskar jul, bakning och humorserier så verkar det perfekt!


Gillar

Kommentarer