Dags för ännu ett inlägg i kategorin adventskalendrar, denna gång av den ätbara sorten. Jag har länge följt flera julbloggar genom åren och det är vissa godiskalendrar som återkommer varje år. Varje år funderar jag på att köpa en men gör det aldrig, mycket på grund av priset. Men någon gång i framtiden så ska jag unna mig någon sådan här riktig pärla.

Eftersom jag inte är så himla kräsen utan äter det mesta som återfinns bland godishyllan så känns det nästan som slöseri på mig att köpa sådant fint godis då jag ändå glufsar i mig som någon som aldrig sett mat förr. Samtidigt kanske jag hade tvingat mig själv att verkligen njuta av dem när det bara är en eller två bitar. Men det kanske finns någon av er läsare som faktiskt kan det där med att äta med måtta och njuta av en godis, som säger att det räcker med en (hur man nu kan tycka det), därför tänkte jag ge några tips ifall det är så att ni missat dem tidigare.


Först ut är en kalender som jag till stor del skulle vilja ha bara för att förpackningen är så himla vacker. Den kommer från Summerbird och innehåller 2 chokladbitar i varje lucka. Ni hittar den på vildmedvin.se för 422 kr.

Nästa är också en chokladkalender, men denna innehåller även kola. Asså hur gott? Ni hittar den här för 298 kr.

Vill man ha god choklad men inte vill betala riktigt så mycket pengar (det går ju trots allt sjukligt mycket pengar ändå nu inför julen) så tycker jag att man ska satsa på Lindts kalender, den hittar ni här och priset varierar från 79 kr upp till 199 kr.

Om man inte är superförtjust i choklad så finns det även oändligt många lakritskalendrar. De som jag skulle vilja testa på är:

denna från Johan Bülow, den verkar så himla god och lyxig! Den finns bland annat här för 349 kr.


En annan jag skulle vilja prova på är Haupts lakritskalender. Den hittar ni här och kostar även den 349 kr.

Det allra bästa med lakritskalendrarna är att Fredrik inte gillar lakrits, så hade det blivit dem hade jag fått dem alldeles för mig själv...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments