Jag har ju glömt visa er bilder från när jag och Fredrik var på julspaning på Rusta i veckan. Det fanns himla mycket fina grejer även här. Jag tycker ju i för sig att de mesta julsaker är fina, vilket ni säkert märkt. Jag älskar verkligen att gå runt och titta i alla butiker nu när julgrejerna åker fram, även om jag inte ska ha något speciellt. Om det är så att ni är på jakt efter lite nya julgrejer som stjärnor eller kulor så är Rusta väl värt ett besök, fint och prisvärt.

Om man vill ha lite härlig juldoft och samtidigt få rena händer tycker jag att man ska köpa en jultvål från Gunry. Själva förpackningen kanske inte är superrolig men då kan man ju alltid hälla över den i en pump som man tycker bättre om. Apple & Cinnamon är min personliga favorit. Luktar verkligen jul.

Om man behöver lite nya adventstjärnor så finns det en del att välja på, både om man vill satsa på en vit jul eller det mer klassiska röda.

Fredrik ääääääälskar verkligen marmor, hade det inte vart så att vi redan hade 725649 fat i marmor så hade nog detta fått följa med hem

Till julgranen fanns diverse pynt, perfekt om man kanske ska köpa sin allra första gran i år. Finns verkligen för alla typer av stilar, guld, vitt, rött. Ibland önskar jag att jag inte redan hade alla mina julkulor så att jag kunde köpa nya, kolla bara på de guldiga, så fina! Men det går inte för sig att köpa nya när de vi har tar upp en hel låda. Plus att jag har ju redan fått nya superfina kulor i år.

Jag blev lite arg när jag såg denna julgransmatta. Anledningen är att jag förra året var på jakt efter precis en sådan här matta men hittade ingen och köpte därför en annan, visserligen fin den med men inte som denna. Älskar den! Juteväv med små gulliga tomtar! Men som sagt köpte jag ny förra året därför fick den inte följa med hem.

Självklart hade de lite söta tomtar med

Kanske att vi skulle köpa våra matchande jultröjor här, de blinkar ju faktiskt till och med...


De hade en del julkalendrar också. Förutom dumlekalendern som jag köpte så hade de även denna godiskalender, som jag fortfarande funderar på om jag ska köpa också. Dock brukar det ju bli tillräckligt med godis i december ändå.

Dessa askar var så himla söta tycker jag, hade velat ha dem att lägga mina egna pepparkakor i.

Vad fick vi då med oss hem? Det blev två doftljus (så klart) och en påse tomteskallar! Dessa längtar jag tills jag ska smaka på, låter himla gott, julmust och hallonknäck.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments