Julnytt

Jag är så extremt bortskämd med fina människor i min närvaro. Jag har inte bara min egna fantastiska familj med min mamma, pappa och syster utan jag fick också världens finaste familj på köpet med Fredrik. Jag är verkligen lyckligt lottad som får vara en del av Sevieri-familjen (om 10 månader blir jag inte bara en Sevieri via ”känsla” utan också på riktigt via namn, så häftigt. Kanske är dags att jag lär mig uttala det ordentligt).

Mina svärisar är otroligt generösa och de är experter på att skämma bort sina söner och svärdöttrar och framförallt lilla Nicholas. Gud vad jag älskar den lilla ungen. Han är en sån liten charmör, jag smälter varje gång jag ser honom. Och idag blir han 9 månader, galet. Grattis på 9-månaders dagen ”fasters” lilla favorit.

Om jag ska komma tillbaka till min ursprungliga tanke med detta inlägg kanske. I alla fall, i veckan kom Fredriks mamma hem till oss med presenter till oss (läs mig). Bara sådär. Hon vet ju också hur mycket jag älskar julen så hon hade köpt jättefina röda kökshanddukar på Gekås som vi kan använda som servetter vid middagar nu till jul. Så himla fina!

De hade också köpt med sig en vacker julgranskula hem ifrån London. Jag älskar att vi börjar få mer och mer julgranspynt med lite historia bakom.

Gillar

Kommentarer

Mer jul-Lillie,
Åh vilka fina grejer! Ska kika efter de handdukarna på Gekås när jag ska dit om ett par veckor.
merjul.blogg.se
JulmedEla
JulmedEla,
Tack! Ja men det tycker jag absolut att du ska göra.
nouw.com/julmedela
Ella,
Har läst ända ner hit idag i bloggen, hade missat en del haha. Så himla fint skrivet om Nicholas, du är den bästa fastern Nicholas någonsin kan önska sig! <3
ellasevieri.se
JulmedEla
JulmedEla,
❤️❤️❤️
nouw.com/julmedela