Julfilm

Här springer dagarna förbi utan att jag kikar in en enda gång... Men det får bli lite så i år, jag hoppas ni vill hänga med ändå! Så kul att det är så många som kommer in här och vill läsa vad jag skriver.

I helgen har det vart en massa mys med Fredriks familj och min familj. I lördags var vi hos Fredriks familj för att bada badtunna och äta tacos. Väl där fick jag så fina presenter som de köpt när de var i London, ska visa så snart jag tagit kort. Men jag fick inte bara presenter av Fredriks föräldrar bara sådär jag fick också världens bästa present av Fredriks bror och hans fru, jag kan numera titulera mig som Nicholas gudmor! Det känns så stort att få vara gudmor till denna lilla kille som jag älskar så otroligt mycket.

Igår sprang jag först med mina föräldrar ut till rymdobservatoriet i Onsala tillsammans med Friskis och Svettis. Det var väldigt häftigt att få se de stora antennerna och höra om vad de gjorde där även om jag förstod ca 1 % av allt.

På kvällen kom min syster och vi såg årets första julfilm, äntligen! Det finns ju väldigt många idag på alla streamingtjänster, med varierande kvalitet så klart. Jag har ju sett en hel del, nästan alla som finns på Netflix, och de är ju väldigt lika varandra. Denna gång såg vi en film på C More som hette Christmas Under Wraps, och den var som de flesta som finns på Netflix, julig, förutsägbar, inte de bästa skådisarna och manuset men ack så mysig. Och det viktigaste av allt är ju att man får en julkänsla och det fick jag verkligen. Så är ni sugna på julfilm men inte är så kräsen, se den!

I november nu kommer det att komma flera nya julfilmer, hur bra? Mer om vilka detta är kommer i ett senare inlägg.Gillar

Kommentarer