En känslosam helg

Godkväll på er alla fina 🖤

Jag har vart helt slut idag efter den känslosamma men underbara helg som varit. Jag har ju fått hänga med mina favorittjejer nästan hela helgen vilket händer alldeles för sällan. När man umgås så länge hinner man också gå in mer på vad som händer i varandras liv och mer in på djupet, vilket ledde till många känsliga punkter. Men också många roliga, jag har ont i magen av allt skratt. Så tacksam att jag får ha dem i mitt liv.


I lördags gick vi ut och åt i Göteborg och jag såg då att de börjat med julbelysningen, ni kan ju förstå min lycka!Igår var vi på Mia Skäringers show No more fucks to give och det går inte att beskriva hur bra det var, wow! Har du möjlighet att se den så gör det! Jag vill se den igen. Det var också en känslomässig bergochdalbana. Jag kände allt från glädje, sorg, irritation, frustration, maktlöshet, förtvivlan men också hopp. Hon rörde vid många känsliga ämnen i dagens samhälle och jag fick mig flera tankeställare, samtidigt gjorde hon det på ett otroligt humoristiskt sätt. Framförallt så sjöng hon som en jäkla gudinna, herregud! Se den, ni kommer inte ångra er!

Sen såg vi också en film som var så himla bra, men en riktig gråtfest. Oj vad vi grät allihop och jag är inte den som gråter till film så ofta, men till denna gick det inte att hålla tårarna tillbaka. Filmen heter Wonder och finns på Netflix nu. Den handlar om en liten pojke som föds med ansiktsdeformation som nu som 10-åring ska börja skolan efter att tidigare ha hemundervisats av sin mamma. Man kan ju tänka sig vad som kommer att hända men ändå är den så himla bra. Också för att den speglar flera personers vinklar än bara Auggies.

Grät av sorg flera gånger men också för att jag blev så rörd, den var så fin. Ett stort plus också för att de firade jul under filmen, även om det var en lite för kort scen hehe.

Men detta är en perfekt film att titta på under julledigheten. Hur mysigt är det inte då att typ gå en promenad i vackert vinterväder och sen krypa ner i soffan med ett täcke, en kopp varm choklad med grädde och marshmallows och se en bra film. Bästa.

Det var min helg det, hoppas att ni haft en fin helg med 🖤

Gillar

Kommentarer