Något som jag tittat och suktat efter länge är en riktig jultröja. Tänk att ha en tröja som man tar på sig varje år och i den tröjan så bor liksom julkänslan, hur mysigt? Tidigare har jag varit inne på att jag vill ha en riktig Ugly Christmas Sweater, ni vet en sådan där som man nästan skäms för att visa sig i? Utbudet av jultröjor har ju verkligen exploderat, både av fina och... lite... mindre fina, men gulliga. Detta gör att jag har lite svårt för att bestämma mig för vad jag vill ha. Allra helst hade jag velat att jag och Fredrik skulle ha matchande jultröjor, men den dagen jag får se Fredrik i en jultröja med ett stort renansikte utstickande där fram eller liknande är nog samma dag som vi kommer att se grisar komma flygande. Men kanske att vi kan ha fina stickade tröjor... Jag får börja processa honom helt enkelt eller använda den kvinnliga övertalningsförmågan.


Jag har iallafall letat upp några tröjor ur olika kategorier som jag antingen skulle vilja ha själv eller som jag skulle vilja köpa till Fredrik.

Först ut: Ugly Christmas Sweaters. Nu tycker jag visserligen inte att dessa är direkt fula utan mer gulliga, men ni förstår nog vad jag menar.

1. Här /2. Här

1. Här / 2. Här

1. Här/2. Här

Om jag istället skulle köpa någon finare, stickad i något juligt mönster så hade jag velat ha något liknande dessa:

Till Fredrik hade jag velat köpa något sånt här:

1. Här/2. Här

1. Här/2.Här

Men det är mer troligt att jag kanske får på honom något sånt här och de är ju också fina:

1. Här/2. Här

1. Här/2.Här


Har ni några tips på var man hittar fina jultröjor? Säg gärna till i så fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments