Blomstrande skönhet

Amaryllis är en av mina favoritblommor alla kategorier, lättskött (perfekt när man har väldigt ogröna fingrar plus glömmer vattna) och otroligt vacker!

Den vi fick av mamma och pappa har nu börjat slå ut och jag längtar tills den är helt utslagen. Jag skulle vilja börja fylla hela huset med julblommor nu med, som ett tidigt julpynt.
Amaryllisar, julstjärnor och hyacinter i alla hörn. Blomsterarrangemang som doftar fantastisk men kanske inte ser lika fantastiskt ut om jag gjort det själv. Jag skulle vilja testa julrosor igen också men sist dog de nästan direkt de kom innanför dörren så vet inte om det ens är någon idé. Julstjärnorna brukar i och för sig inte överleva speciellt länge heller men ett par måste få följa med hem iaf.

Det är perfekt nu när vi har fler fönster som kan fyllas med blommor! Nackdelen är att dessa redan är fulla med andra blommor, vad gör man ens med dem under jul? Gömmer bakom gardiner? Det blir ett problem att ta tag i helt klart.

Sedan vill jag ha en dörrkrans också, gärna som jag kan pynta själv. Det kanske får bli ett besök på handelsträdgården helt enkelt, om man vågar sig dit i dagsläget.

Gillar

Kommentarer