Äntligen helg

Så var jobbdagen över och framför mig har jag en fantastisk helg ihop med världens bästa tjejer! Inte så mycket juligt som kommer att göras men ett och annat julspan kanske görs på stan.

Idag händer det dock något juligt och gott! Min syster kommer hem till oss och vi ska baka saffransbullar! Äntligen!! Det kan tyckas vara tidigt och det är det nog egentligen men jag försvarar mig med att 1. Jag inte bakade bullar på kanelbullensdag och är så sugen på bullbak, 2. Det säljs saffransbakverk kors och tvärs nu så jag är i alla fall inte först och 3. Jag vill testa olika recept i år och för att hålla det skoj är det bättre att baka mindre satser flera gånger än att ägna en hel dag till bullbak. Så ja, jag har övertygat mig själv att det är okej och det är alltid mysigt att baka ihop, framför allt att äta när det är klart.

Jag är lite besviken att jag inte gjort min saffransinläggning ännu men då får jag testa att göra utan det så kan jag göra iordning den idag och baka med den nästa gång.


Mums mums mums! Från förra årets bakning. Vackra är de inte, men väldigt goda.

Förresten! Jag har fått många frågor om inte bloggen är igång ännu för att jag inte gillar att dela inläggen på min privata Instagram. Därför har jag nu startat ett instagramkonto nu med samma namn som bloggen där det kommer att komma lite mer ”i farten”-inlägg och lite uppdatering när bloggen är uppdaterad osv. julmedela heter kontot och jag hade blivit så glada om ni ville följa mig där!

Önskar er alla en fantastisk fredagskväll och härlig helg! 🤶🏼


Gillar

Kommentarer