...ljus! Asså titta vad som väntade hemma på mig när jag kom hem efter en dags (kaoooos)jobb!

Nu är det världens sämsta kvalitet pga min gamla mobil... Måste verkligen skaffa mig en ny.

Hur fin ask? Så underbar. Bara asken är ju så vacker att jag vill ha den framme typ. Men under locket doldes något nästan ännu bättre...

4 stycken doftljus med olika dofter av julblommor! Jag har ju nämnt hur galna vi är i doftljus och detta är ytterligare ett bevis. Det är så underbart att även Fredrik gillar julen jättemycket och gillar att gå och julspana, men det blir väl så när man delar sitt liv med en jultok.

Han kan, min man. Jag är egentligen inte sådär mycket för att höja sin partner till skyarna i sociala medier, jag tycker att det är bättre att man berättar för varandra ansikte mot ansikte eller i mer privata forum hur mycket man tycker om varandra. De där offentliga kärleksförklaringarna kan ibland bli lite otydliga vem de egentligen är till för, tycker jag. Men jag kände att jag kanske har framställt honom i lite sämre dager här än vad han förtjänar så jag gör ett undantag idag. Det är inte alltid så lätt att vara tillsammans med mig, eller jag skulle nog påstå att det aldrig är det, så jag är glad så länge han står ut. Jag är i princip aldrig hemma och när jag väl är det så stökar jag mest ner eller är trött och grinig hehe (det märkte ni ju av senast jag fick fina presenter). Men trött och grinig, det är svårt att vara när man får såhär fina saker! Köpta på H&M Home om ni också vill mysa till det hemma.


Dessa ljus var precis vad jag behövde denna helgen. Fredrik är borta över helgen så jag är gräsänkling. Det vankas fotboll i Stockholm, vilket de flesta säkerligen inte har kunnat missa, och eftersom han är en riktig fotbollsfantast samt har italienskt påbrå (jag försökte ge mig på att räkna ut procent men det blev på tok för invecklat) så var det inte direkt något tal om att inte åka upp. Men det gör mig inte så mycket för medan han har en härlig grabbhelg så består min helg av jobb och plugg. Och med dessa ljusen kan jag verkligen mysa till det om kvällarna när jag ska sitta med det där som inte alltid är så himla kul.

Hoppas att ni får en roligare helg än jag, december närmar sig med stormsteg, kanske ska ni göra något juligt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments