2019

Hej på er!

Detta inlägg kommer sisådär 2 dagar senare än jag tänkt men så blir det ibland när livet kommer emellan. Nu börjar vardagen rulla igång igen och det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till lite rutiner. Men jag ska inte ljuga, det har vart fantastiskt skönt att vara ledig i några dagar.

Dagens inlägg kommer att bli det sista för denna säsongen. Det känns sorgligt men det är dags. Dock kommer det säga swish och så kommer det ett inlägg och det blir dags att börja längta och förbereda för julen 2019. Men först har vi förhoppningsvis en fantastisk vår och sommar framför oss. Jag älskar i alla fall att vi nu går mot ljusare tider och jag är så peppad på allt vi har att vänta 2019.

Som så många andra bloggare så kommer detta bli en liten sammanfattning av 2018 och en framåtblick mot 2019. Men först tittar vi på hur vi firade in det nya året. På världens bästa sätt om du frågar mig.

Vi var hemma hos oss tillsammans med två av mina bästa vänner med respektive, åt god mat och drack goda drinkar. Eftersom det ändå var nyår ville jag försöka få till en lite festligare dukning, vilket inte är en av mina färdigheter egentligen. Men jag tycker ändå att det blev ganska bra.

Till förrätt åt vi getost-toast. Himla himla gott.

Till varmrätt blev det pasta i valnötssås.

Klockan gick snabbt som vanligt och vips så var det dags att gå ut och titta på raketer. Efter det åt vi efterrätt, en av mina favoriter, gino och sen var klockan 3. Så kändes det i alla fall. Bästa sättet att avsluta 2018 och starten på 2019. Det bästa var så klart att jag för åttonde gången fick göra det med min stora kärlek vid min sida.


Vad hände då 2018? Eftersom detta inlägg redan är milslångt så tar vi det i väldigt korta drag. Det har vart ett år kantat av fest. I februari fyllde jag 25 år vilket firades med dunder och brak. Våren tillbringades till stor del på jobbet på Ica, inte lika stor del till att skriva uppsats som jag kanske borde. Men det gick bra ändå och vi fick godkänt och jag tog min masterexamen i redovisning. Detta firades så klart, fem år ytterligare i skolan var över och det är förhoppningsvis mina sista någonsin. Jag och Fredrik firade ihop då han också tog examen och även fast det var typ enda dagen det regnade på sommaren så var det underbart.


Sen var det midsommar och det firades med livets vänner på livet ställe. Magi. Dagarna efter begav vi oss till Stockholm för att se Queen B, världens coolaste kvinna. Här var vi också ännu ovetandes om vilken sommar som väntade oss.


Även fast stora delar av sommaren spenderades på jobbet så var det längesen jag solade och badade så mycket. När sommaren var slut påbörjades min anställning på drömjobbet. Vi åkte till Toledo och hade intensivkurs i vår metodik. En av de roligaste men jobbigaste veckorna i mitt liv.


Sen flöt hösten på med de bästa kollegor man kan önska och bloggsäsongen drog igång. 2018 har för min del vart ett fantastiskt år och det ska bli spännande att se vad 2019 har att erbjuda. Tre små knoddar ska vi snart få lära känna om allt går som det ska. En liten babyboom i vår närhet. Och 31 augusti blir jag äntligen fru Sevieri.Här hänger min klänning och bara väntar på att bli buren. Bara 8 månader kvar.


Så för sista gången som fröken Larsson vill jag säga världens största tack för den här säsongen och för att ni vill läsa mina simpla ord.

Önskar er ert fantastiskt 2019!

Puss och kram!

Gillar

Kommentarer