Header

Vänskap är för mig ett fint ord samtidigt som det kan va det värsta ordet någonsin. Jag har väldigt svårt att säga ifrån och verkligen säga vad jag tycker. Därför har jag blivit sårad många gånger. För jag har varit för snäll mot "mina vänner". Men jag ska inte få mig att låta som värsta ängeln, för jag har också varit en bitch emellan åt. Jag tror att jag måste lära mig säga ifrån och inte bara vara en sån kompis som kan när vi kan. För så kan jag känna med vissa "kompisar", liksom det passar bara ibland. Okej, men samtidigt känner jag om dem inte pallar vara med mig så kan dem säga till mig och då behöver vi inte träffas. Jag måste också lära mig att inte bryr mig om vad andra tycker och tänker. Skita i om killar tycker jag ser bra ut eller inte. Vi måste börja acceptera varandra för vem man är och vad man vill göra mitt sitt liv. Det är bara vi själva som bestämmer hur vårt liv ska se ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kväll var jag bara hemma och kollade Idol. Vet inte riktigt vad jag tyckte om att Greg åkte ut, tycker han har gjort bra ifrån sig dem andra gångerna och att han inte var sämst igår.

Till lunch idag gjorde jag pannkakor och dem blev faktiskt bra. Vilket jag inte hade trodde.

Likes

Comments

Jag har jobbar hela dagen idag, vilket har varit riktigt kul. Vi har ju bara bakat, så det har inte varit så värst jobbigt.

Ikväll var min bror och hans flickvän här. Väldigt mysigt, vi hade lite ansiktsmask. Vilket var riktigt skönt.

Likes

Comments

Har haft en jätte mysig och rolig kväll med Kristin. Vi var och kollade på en dansuppvisning och dem var grymma. Man blir så sjukt sugen på att börja dansa igen, för man ser hur kul dem har det och jag vet hur kul det är på uppvisningar.
Imorgon är det iallafall jobb som står på schemat och jag är super taggad, ska faktiskt bli sjukt kul.
❤️

Likes

Comments

Hade sleepover med min kompis igår, så vi körde på go frulle imorse. Ägg och bacon.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, förutom att jag och mamma har varit och handla. Därför blev min outfit rätt slapp. Jeansen är från Filippa K, Tröjan från Lyle&Scott och skor från Nike.

Likes

Comments

Har precis varit och gjort naglar, riktigt nöjd blev jag.
Har aldrig gjort naglar där, men känns riktigt bra!

Likes

Comments

Påväg hem från Lund. Har varit där idag hos brossan och Steff.
Vi hade det mysigt!
Imorgon har jag studiedag, fett skönt. Plus så slutar vi 12:20 på tisdag! Nicenice

Likes

Comments

Mina nya homies.

Likes

Comments