Var och spraytanade mig förut idag! Riktigt nöjd med resultatet och jag är riktigt dunder brun inför nyår! Kan lova att jag såg ut som ett papper innan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsGodmorgon och godjul från mig och KISSIFY hahah, måste erkänna det var en ganska rolig app som kissie tagit fram. Nästan så att man vill köpa betalstickersarna. Tror faktiskt detta kommer bli populärt bland småtjejer haha!

Likes

Comments

Är det någon överraskning som lockar mig så är det doftljus. Tror inte jag är ensam om det. Vill man ge bort ett lite finare och dyrare doftljus är alltid Voluspa ett tips. De kostar runt två till tre hundra kronor men luktar hur gott som helst. Att dom är så himla fina gör även saken ännu bättre!

Likes

Comments

I lördags var jag och fyllde på mina läppar med 1.0 ml revanesse ultra hos duktiga Kilian på iclinic. Är supernöjd och rekomenderar varmt både preparatet och Kilian för dig som funderar på fillers!

Likes

Comments

Imorgon är det julafton och jag själv fick precis hjärnsläpp vad jag önskat mig iår. Desto äldre man blir, desto färre julklappar önskar man sig. Man uppskattar mer kvalitét än kvantitet. Dessa är det jag önskade mig. Önskade mig färre saker iår, inklusive tatueringspengar. Vad har ni önskat er?

Likes

Comments

Godmorgon! har precis varit ute på en kortis för en morgoncigg. Dålig vana, jag vet. Nu sitter jag i fotöljen hos moster och dricker en vitaminrik smoothie med färsk aloevera. 

Likes

Comments

Just nu sitter vi och lunchar på vapiano mitt i all julstress. Valde en oxfilépasta med gorgonzola ost idag, var verkligen supergott! Jag kanske får ta på mig skämskudden att jag åt där igår också, men då fick det vara en carbonara.

Likes

Comments

Sitter just nu och njuter på södra bergets spa. Inte så pass farligt pris med tanke på vad som erbjuds. Frukt, smaksattvatten, morgonrock och badtofflor sedan allt som hör till. Jättefräscht ställe dessutom!

Likes

Comments

Vaknade imorse utav champagnefrukost dagen till ära. Fick jättefina presenter och just nu sitter jag på e-street och äter en god oxfilé med hummer. Riktigt gudomligt gott. Jag som älskar både oxfilé och hummer var detta verkligen pricken över iet. Fick jättefina presenter av mina kära också. Bland annat sex stycken Carolina Gynning vinglas! Superfint!

Likes

Comments