hej bloggen det har varit skolavslutning!så nu är det sommar lov härligt!!!!jag har varit sjuk!igår hade jag 39 komma nåntig i feber :( skit jobbigt..!idag känner jag mig bättre.janina var på besök har mondag till tisdag.vi åkte wieboard tillsammans,sen gick vi hem till henne. hennes lillibror var med oss när vi åkte hemma hos henne,alltså inte i deras lägenhet ,men ute på gården och aa!!jag hoppas ni är friska och mår bra! <3 det är ibland jobbitg att ha sommar lov tycker jag folk slutar,man kommer aldrig o se vissa igen.kompisar kanske byter skola!man vet inte heller va man har sina vänner alltid.sarah min bästis ja hon har massor av läger hon ska på!man åker i väg med familjen!fast det är rätt skönt att slippa skolan.lektioner tider man måsste passa..ja alllt det dar!!och läxor!

Likes

Comments

heej bloggen! idag var det skolavslutning väldigt intrissant :!!! det är någor stort bröllop på grann gården! jag vill först säga va jag tycker om regeringen.DEN ÄR VÄRDELÖS alla säger att svergie ja dom har det så bra..!men vafan NEEEEJ!!säger jag bara visst visst vi har inte krig!men andra saker.min kompis han mamma hin måste bevisa att hon kan ha fler jobb hon har redan ett!!så anars måste dom flytta!!!!regeringen stödjer läkarföretagen.visst läkare är säkert bra på att operera. men vet ni...dom jag just en kille som har hittat en medesin som bodar allt.dom har even botat malaria i afrika i mängder men va gör läkarna...joo...dom spriger efter killen som har gjort medesinen och vill se honom död!!läkarna va ger dom människorna jo..broms mediseiner med mer en 100 bivärknigar!och med det dör endå hundratals människor!min mamma har varit många gånger på sjukhuset för att kolla sig dom vet inte var det är...det enda lekarna säger det är vi ska operera..!(hon visste inte om medesinen en)SÅ JAG SÄGER ALLA SKÄRP ER SE VAD DOM GÖR MED ER OCH SKIT INTE BARA I DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS:bilder kmr senare)

 

Likes

Comments

hej bloggen o alla tappra läsare!!!igår var jag me janina i stan efter det mötte vi nandini på tåget vi cyklade hem tillsammans efter det gjorde vi upp lömska planer hur vi bäst skulle få tag på ett glass paket...!det gick väll så där det enda vi hitta va typ spenat i en glass burk :(!!!! men sen badade vi me killarna i polen o ja...!då fick vi glasssssss :D smaskens :) o det är jätte synd att jag o nandini inte har hafft kontagt på länge...!vi har så jävla kul tillsammans!idag var sarah inte hemma o inte nandini/ heller!!buuuhuuu!!!så jag fick nöja mig me killarna då!!nejmen vi hade kul utom att jag kan bli väääldigt trött på småkillar!!en av dom är som tyyr ä nästan lika gammal som mig!bara tre veckor som skiljer åldern!men hoppas ni haft det toppen för deet har jag haft!utom att det regnar men det kan va skönt endå!!puss på er!

Likes

Comments

tja tja bloggen!jag mår rätt bra skolan flyter på..!har väldigt kul me mina vänner blananat gry o janina... :D saknar dock lilli :( har inte JÄTTE mycket lektioner men nästa vecka kmr inte  bli normal!!!hoppas alla andra som läser detta oxå har det bra i skolan o snart är det ju sommmmmmmmmar lov(hehehe) har sitter jag o skriver att det går så bra i skolan o sen kmr det att jag längtar efter sommar lovet ;) aja ni fattar ;)det enda är att vem ska man skvätta vatten på?o vem ska man ha snöbolls krig!fast att niorna är väääääldigt jobbiga o alllt va dom nu är så var det dom som fick tiden o gå(=)aja man ska inte bli beroende av ett par idioter :D hoppas att ni alla har det bra hälsningar juxxy/julie

Likes

Comments