• Det är snart helg. Önskar att allt kunde vara lättare. och att jag inte behövde oroa mig så mycket om betygen. När vi får jullov kommer vi också få betygen för höst terminen. Jag vill så klart få så bra betyg som möjligt. vem vill liksom inte det? Jag vill först av allt vara nöjd med betygen själv. Hoppas bara att jag blir det. jag vet vad för betyg jag ligger på och jag är i alla fall godkänd i alla ämnena. Men jag vill ha högre betyg. När jag slutar 6:an vill jag vara nöjd med min prestation och ha gjort det bästa jag kan.

Det är inte alltid så lätt att klara det så bra i vår skola. Den är inte den bästa skolan. Den har många dåliga sidor och dessvärre inte så många bra.

Det är inte alltid så lätt i klassen häller. Det känns som att jag blir utfryst från gruppen ganska ofta. Men det har blitt bättre än vad det har varit. Det är för mycket grupptryck.

Jag är även orolig om vilket högstadie jag ska välja. Jag vill gå på e-dal. Min syster vill att jag ska gå på Helena, och kolla gärna in hennes blogg: lollolicious.devote.se  Men jag vet häller inte om jag ska välja Vasa. Jag är orolig om jag väljer fel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments