Godkväll på er, hoppas allt är fint med er!

Jag måste bara börja med att säga att fyy faaan vad snabbt detta jullov har gått... inne på sista veckan. :(

Idag åkte jag och två utav mina tjejkompisar till MOS (Mall Of Scandinavia) och shit vad stort det är, vi spenderade nästan 6 timmar där och vi kanske han gå runt i halva centrumet!!! Rean just nu är sååå bra, hittade 2 vita blusar, linne, masssssa underkläder och lite hudvård till typ priset av 700 kr som egentligen skulle ha varit 1600 kr. ÄLSKAR verkligen mellandagsrean. Lägger upp lite bilder på det jag köpt lite senare. Vi åkte från MOS kl 20:30(!!) Den bästa känslan efter att man har shoppat galet i flera timmar är att hoppa in i bilen istället för att åka kommunalt, älskart!

Imorgon ska jag äntligen till frisören! Är lite osäker på hur mycket jag vill klippa av. Jag har bestämt färg men inte längd eftersom att jag har hår ner till naveln så kan jag ju göra lite vad jag vill med det.

Vi hörzz imorgon när jag fixat håret med lite bilder osv.

Puzz och godnatt !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, hoppas att ni alla mår fint idag det gör jag tack.

Idag har jag firat minijul med två utav mina närmsta tjejkompisar! Vi åt god mat, pratade, skrattade och kollade på en film (bad moms) som jag verkligen rekommenderar till alla som vill skratta konstant under hela filmen.

Nu sitter jag på övervåningen och skriver här samtidigt som jag väntar på att min pizza i ugnen ska bli klar (lyx).

Dagens to die for är en stillren look som funkar både till vardags eller till något lite finare tillställning. Jag har länkat allt så det är bara att gå in och kika och kanske klicka hem något eller varför inte hela looken? :)

Vi hörzz, puzz

Likes

Comments

Hej på er!

Det var länge sen... Nu är det jullov och 2017 (!!). Jag har inte gjort så mycket under julen annat än att ta det lugnt och få umgås med mina nära och kära, vad har ni gjort?

Jag vet att jag suger på att "blogga" men jag hittar aldrig mina tillfällen och sen glömmer jag bort att jag faktiskt har en blogg... Tänkte att jag verkligen ska ge det ett riktigt försök nu och se om det fungerar. Var tvungen att gå igenom alla mina blogginlägg vilket var plågande eftersom att jag startade denna blogg redan 2013. Nu har jag iallafall tagit bort typ alla inlägg....

Nu är klockan 02:10 så jag kanske ska försöka gå och lägga mig ;) Imorgon ska jag fira en minijul med några tjejkompisar, ska bli superdupermysigt.

Puzz & godnatt

Likes

Comments