​Hej alla! Förlåt så hemskt mycket för att jag inte har uppdaterat er, men jag har jättemycket i skolan och med annat. Men jag ska försöka nu med att blogga åtminstone ett inlägg i veckan. Jag vill mer men jag kommer inte hinna mer, så tyvärr det får räcka med ett inlägg i veckan. Om ni inte klarar av att vänta på ett inlägg så kan ni alltid kolla in min Instagram som är julle_bulle00 och den har jag gjort bara för att lägga upp lite saker till er om bloggen eller något annat. Jag tänkte ta en liten historia för annars skulle inlägget sluta där typ. Men historian handlar om min bästa kompis som flyttade till Uppsala i slutet av första terminen i ettan. Vilket sög och suger nu för att jag saknar henne jättemycket. Men vi ringer ofta och uppdaterar varandra om våra liv typ. Hon är som min tvilling syster, för att vi fyller år på samma månad och det är typ 12 dagar ifrån varandras födelsedag. Men ja det var liten kort historia om henne. Om du ser detta Sengångare så älskar jag dig och det med tvilling syster grejen det är sant, älskar dig så sjukt mycket och saknar dig mycket mer. Men det var allt för denna dag. Jag hoppas att jag inte är så dålig på att lägga upp inlägg nu och verkligen håller mig till det jag har sagt om att lägga upp ett inlägg varje vecka. Men ha en lika bra fredag som mig och ha en trevlig helg som mig också haha. Men vi hörs senare och kolla in min insta julle_bulle00 tack. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen men det är bara för att jag har lite mycket just nu. Jag kan skriva lite grann nu vad som hänt den senaste tiden och nästa inlägg lovar jag kommer fortsätta på det jag avslutade. Men anyways jag har fått tillbaka min mobil, jag fick den förra lördagen, men det är bara på test. Sen har jag bara haft mycket upp med skolan, även om den började igår. Men på lovet hade jag bara roliga saker som jag gjorde och jag glömde bort bloggen lite för en lång hel vecka. Jag är såå ledsen att jag glömde bort bloggen och att ni fick vänta. Verkligen förlåt! Men nu ska jag gå till min lektion och starta upp denna härliga dag. Ha en trevlig Tisdag med er, så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hejsan svejsan alla!

Jag vet inte om jag har sagt det här men jag har några svårigheter, med andra ord olika diagnoser. De diagnoserna är ADD, Asperger och dyslexi. Så jag har svårt med konsentrationen, det sociala och så har jag svårt att såla bort alla ljuden runt omkring mig. Jag får hjälp med det jag behöver hjälp med och jag går på en specialskola som är för de som har diagnoser. Det låter som om jag är handikappad men det är jag på sätt och viss. Men jag är medveten att jag är jag, jag är min diagnos typ. Nä men jag är mig själv och det är galen, rolig, söt, gullig, snygg m.m. De orden har jag själv inte sagt utan mina vänner har sagt det till mig men jag vet att jag är allt av det.

Sen har jag också massor som har hänt mig under åren som jag har sagt i ett annat inlägg. Men jag har gått igenom mycket för att vara så ung som jag är. Tillexempel har jag gått igenom att jag inte vill leva, skolkamrat tog självmord, snackat med random killar runt världen i olika åldrar, man kan säga att jag hade ett missbruk av mobiler. Det har hänt mer men jag behöver inte ta allt från när jag föddes till nu. Då kommer ni inte läsa alls tror jag. Jag själv tycker det är ointressant när någon skriver om hela livet. Men jag tycker att det är intressant att ta upp något som relateras eller ge andra tips.

Tyvärr har jag ingen bild i detta inlägget men det är för att jag inte skriver på en dator och jag är för lat att gå och hämta den. Tihi. För mig så är det höstlov på fredag alltså om två dagar. Men det var allt jag ville säga i detta inlägget. Ha en bra kväll.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag tänkte säga några saker nu innan jag börjar min dag och innan dagen börjar. Jag tänkte berätta att jag går i skolan så det kan vara lite svårt att hitta tid att uppdatera bloggen men jag ska försöka mitt bästa. Sen tänkte jag också säga en sak som jag tänkte säga i förra inlägget men jag glömde bort det, men det är att jag gjorde den här bloggen för att folk skulle kunna se mina foton och få tips om livet typ. Alltså att jag ger tips om vad man kan göra och inte göra. För jag har haft några problem i mina år jag levt och jag tror att många kan relatera till det. Jag är väldigt öppen om allt som har hänt och så i mitt liv. Men det är en sak som jag kan säga nu och det är att jag har ADD, asperger och dyslexi. Jag berättar lite mer om det de kommande inlägg. Men det var allt jag tänkte säga nu. Så ni får ha en bra måndag idag då, så ses vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag heter Julia och jag tänkte att första inlägget här på bloggen skulle vara lite om mig och vad jag tänkte med denna blogg. Så vi kör!

Jag är en tjej med pronomen hen och hon föredrar jag men man kan säga han till mig också jag bryr mig inte om det. Jag tänker inte säga ålder men jag kan säga att jag fyller år i Januari den 27. Jag har gått igenom mycket på kort tid om man säger så. Jag tänker ta lite om det i omgångar så jag tar lite nu och i det kommande inlägg också. Så nuläget är att jag har en gammal mobil (Nokia) pga mig själv och en stupid förklaring. Men jag har pratat med andra random män/killar i alla åldrar. Men nu går allt bra i livet. Jag är nöjd med allt och jag är glad och mår bra.

Men det var lite introduktion om mig kan man säga. Så ha en bra fredag och lev livet. Bye!

Likes

Comments