Header

Hejsan igen!

Veckan har gått riktigt trögt då jag haft tre prov. Biologi i onsdags samt fysik både igår och idag.
Biologin kändes väldigt bra men fysiken var rena motsatsen. Men nya tag nu när Fysik 2 börjar nästa vecka.

För precis en vecka sedan var jag hos frisören, både klippte och slingade så håret fick en rejäl uppfräschning! Blev jättenöjd och håret känns mycket härligare nu. Det är alltid roligt med förändringar.

Förnyande även mitt gymkort denna vecka, som jag har saknat gymmet! Så planerar att åka in dit ikväll innan Alexander hämtar mig. Har även studiedag på måndag vilket är väldigt skönt och välbehövligt.
Nej, nu ska jag packa och titta på serier, vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade imorse med världens träningsvärk i hela kroppen. Igår på idrotten gymmade vi och det var riktigt roligt samt skönt. Saknar gymmet tyvärr. Alexander sov hos mig igår tills idag och det var mysigt. Idag på drillen hade vi ett litet "styrketest", vi ska ha ett till vid sommaren för att se förbättringar och liknande. Alltid roligt med motivation och se resultat!
Har inte hänt så mycket mer roligt, mest pluggat efter skolan. Nej men nu ska jag sova innan jag somnar sittandes. Godnatt finisar!

Likes

Comments

Hejsan och kärt återseende!

Orkar inte dra en recap på vad som hänt sedan vi senast hördes, då det har varit mycket av det vanliga. Men det har ju varit jul och nyår sedan vi hördes senast och dessa två högtider spenderades först i Timrå och sedan i Skövde. Både var roliga och nyår gav mig bra minnen.

Var iväg i Västervik på Kulijul (drilltävling) med drillen och det gick helt okej ändå för att vara första tävlingen med laget!
Natur, teknik o Volvo har även varit iväg på en studieresa inom fysiken till Liseberg!

Ännu en sak som har hänt är att min mor och Jonny har gift sig!!! Var en väldigt bra, lycklig och minnesvärd dag!
Har även sålt min gamla kamera och köpt en ny! Blev en Canon istället för en nikon denna gång och hittills är jag verkligen nöjd!

Men denna vecka har ju vi i södern o Skövde haft sportlov. Började lovet med 65 års kalas och dop. Därefter alla hjärtans dag som jag tillbringade med mitt hjärta.
Vi började dagen med att Alexander hämtade upp mig och kom med både blommor, geléhallon, en Festis och en underbar text som gjorde mig tårögd. Vi åkte sedan vidare för att äta finare frukost. Därefter begav vi oss på en tripp förbi Göteborg, Trollhättan, Lidköping och Skara. På kvällen stannade vi i Skövde och åt på American Pizza Today.
Senare i veckan sågs Fifty Shades Darker och den var så bra!!
Igår så hade jag och Alexander lite mellomys, efter det så åkte vi ut på lite skogsvägar och tillsist Hjo. Var mysigt.

Söndagen till ära idag och sista dagen på detta sportlov. Denna dag har varit mer av en slappardag. Har ingen ork kvar till något känns det som och tyvärr går det ut på nära och kära..
En sammanfattning på hela veckan är att den varit bra!

Ska försöka att ta upp denna blogg och förhoppningsvis vara mer aktiv än tidigare gånger. Men tills vi hörs igen så godnatt och ha det bäst!

Likes

Comments

Hejsan igen!

Hittills har denna vecka gått fort. I tisdags var jag även på sjukhuset, onsdagen spenderade jag hemma och var sjuk men resterande dagar har jag varit i skolan. Har inte så mycket att berätta egentligen. Jo, idag drillade vi på torget då de Nordiska Mästerskapen i Skytte invigdes. Gick väl hyfsat bra med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Just nu sitter jag i Skype med Alexander och funderar på att sova.

Vi höres!

I brist på rolig bild får ni en från Gran Canaria.

Likes

Comments

Hejsan!
Som rubriken avslöjar så är jag sjuk. Stannade hemma idag eftersom jag inte hade någon röst överhuvudtaget imorse eftersom jag hade så ont i halsen.
Det har blivit successivt bättre under dagen med hjälp av super duper tabletterna strepsils. Haha, men har typ kollat serier hela dagen.

Imorgon pallrar jag nog iväg till skolan eftersom vi har Lisebergsförberedelser (vi ska åka till Liseberg och mäta krafter och sådant. Det ingår i fysik kursen) och på eftermiddagen har vi klasskamp inom programmet.

Nej, ska titta vidare på Grey's Anatomy nu och så höres vi!

Bilden är tagen i helgen uppe på Södra Berget i Sundsvall!

Likes

Comments

Hejsan ni som har tålamodet kvar att läsa!

Nu är sommarlovet officiellt slut och det är både bra och dåligt. Det positiva är att äntligen få lite rutiner och inte kunna sova bort dagarna. Det tråkiga behöver jag inte ens ta upp, tror vi alla förstår vad jag är ute efter.

Inloppet i tisdags var roligt, mycket bättre än förra året! Vi vann dock inte men vi hade iallafall roligt. Inloppet är som en femkamp mellan alla program. De som vinner får springa ut först på studenten och de som kom tvåa springer ut därefter, and so on..

Idag var det vanliga lektioner och därmed är skolan igång. Kändes som om vi inte har haft något sommarlov alls föratt vi fortsatte med kurserna där vi slutade. Vårat schema är inte alls lika bra som i ettan men det fungerar ändå, det är alltså inte katastrof.
Pluggade matte förut när jag kom hem.

Nej, nu ska jag snart sova. Godnatt finisar!

Likes

Comments