Hej. 

Ny duschad är så sugen på glass, men vi har igen. Tankarna går till "dear fat People" videon men den där blondinen.  Jag har alltid varit känslig när det kommer till mig kropp, visst jag älskar den inte men jag måste komma till den nivån att jag klarar att gå ner i vikt igen, jag har gjort det förut. 

Men det här att det är en Shame att vara fet, visst tyck det men socker är ett beroende och psykiska besvär är en ohälsa, handlar inte bara om att man äter en massa!! 

Tack o hej från mig! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej.

Idag är det en jobbig dag, tung i kroppen och trött.

3 månader sen förlora jag min storasyster, 28 år gammal. Hon dog plötsligt en vecka efter att varit inlagd på sjukhuset. Hon hade fått en hjärnblödning och sen en till vid operationen...hon vakna aldrig mer.

Har försökt att trycka bort alla känslor som väller igenom mig, men jag kan fortfarande inte förstå att hon inte finns mer.

Ja.....själen gör ont idag.


Hoppas ni har en fortsatt bra dag och helg dock.

Likes

Comments

Lilla kalasen och jag. 


Denna kväll kan jag inte sova, månen lyser på topp. Vi har flyttat in sängen i akvarierummet, låter som f*n ska jag säga sluta med att jag stängde av en pump. 😱 

Imorgon står städ på schemat.... bombnedslag deluxe! Hoppas ni kan sova i natt, vi hörs. 

Likes

Comments

Tjenare!


Tog en sväng på vårt köpcentret idag, inte planerat gick jag in på ZARA, rotade runt i rean och hittade längst under allt en super snygg rosa hoodie för 59kr!!! Hade liksom kostat 249kr innan. Snabb som tusan tog jag den även om det var L, den såg ju så oversize ut.Väl hemma igen tar jag på mig den och den är stor över bysten men rumpan och magen sitter den åt, F*n alltså, så typiskt oversize kläder.

Men jag skiter i det!

I rock it anyway!!


Likes

Comments