​Hej alla!

Jag går ju på pole fitness/dance och igår var det första tillfället efter juluppehållet och det var så kul att börja dansa igen! Vi gick igenom lite snabbt vad vi lärde oss förra terminen och vi gick även igenom några tekniker som kommer att komma tillbaka under tiden. Jag går pole fitness nivå 1 fortsättning så jag kan ju det som är basic men vissa grejer är fortfarande svårt hahah, typ olika snurrar. 

Men, igår gick vi igenom hur man klättrar och det var nog det som gjorde ondast hittills hahaha! Jag har blåmärken och "pole-kisses" på smalbenet och på fötterna då man skulle hålla sig uppe med knäna, låren och ha ett bra grepp med fotryggen. Även fast det gjorde ont och även gör ont nu efteråt så är det ändå riktigt kul! 

Ni som inte har testat detta borde verkligen testa!  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var min första dag i skolan efter jullovet och det "firar" jag med att visa mina teckningar jag ritat under sista månaderna av 2017. Jag älskar att rita och att ha en bild framför sig av vad som ska utforma sig på pappret, men det visar sig ibland bli något annat. När jag ritade dessa bilder hade jag en bild bredvid mig som jag utgick från, jag försökte göra min bild så lik den jag skulle efterlikna. Det gick men det var svårt med alla detaljer men vad är inte svårt idag? Det är bara att ha ett sudd i närheten och göra om, göra rätt (bokstavligt talat eller bara en tanke, tolkas valfritt haha). Jag är ganska nöjd med mina bilder och kommer förmodligen lägga ut fler bilder när jag tar mig tiden att sätta mig ner, ta fram ritblocket, pennorna och börja rita. Jag menar, nu har ju skolan börjat igen men jag ska försöka så gott jag kan, både för att lägga ut här men även för min egen skull då det är väldigt lugnande (för min del) att rita. 

(Älska skolan ha ha ha, snark)

Glad "lill-lärdag" på er!

Likes

Comments

Dessa quotes tänker jag på ibland då jag ofta drömmer mig bort och tänker på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Då tänker jag på att det är JAG som bestämmer hur jag vill påverkas och att jag inte borde påverkas av hur andra är och hur andra beter sig. Det är jag som bestämmer och det är JAG som äger mig själv, ingen annan. Därför är drömmar en plats där vi kan skapa vår egen värld (om vi tillåter oss själva). Det gäller även dagdrömmar, vilket jag upplever väldigt ofta kan ta över ens tankar. När jag sitter på bussen till exempel kan jag sväva iväg i berättelser jag själv fantiserat ihop och jag vet inte ens själv alla gånger vad jag tänker, bara att innerst inne är det nog det som jag vill med mitt liv, eller iallafall strävar mot. Alla drömmar är okej såvida du inte skadas av de (enligt mig iallafall).

Hoppas detta var lite inspiration till någon, iallafall en tankeställare.

Just own it!

Likes

Comments

Hej alla fina!
I tisdags fyllde min ena lillebror 15 år och vi åt tårta och jordgubbar hos mormor och myste med hundarna♡ Vi är hund/husvakt då mormor inte är hemma. Igår (onsdag) kom 2 av många kusiner och min ena moster och hälsade på. Vi badade, fikade och pratade massor vilket var mysigt. Idag är det inte så fint väder, det är inte kallt men det är mulet så ingen solning idag...
Ha en bra dag!
Du är perfekt♡

Likes

Comments