Såhär ä de: I tre år har jag gått på Fröviskolan . Har inte haft en ena sann vän. En sån vän som man kan lita på å förstå ens problem. Varje rast varje lektion varje gång i matsalen när jag har varit å ätit så har jag suttit ensam . Har haft en vän men den vännen jag hade ljög och snackade skit bakom ryggen på mig. Va ä de för fel på mig egentligen?Alla har anklagat mig om att jag har följt efter andra när det inte ens ä sant för vet ni vad? Jo såhär ä de ni som stör er på allting som gäller mig kan bara dra åt helvete helt enkelt för det ni säger stämmer inte. Tack för mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skolan började i Onsdags . Alltså för två dagar sen. Idag ä de fredag. Lovet har varit rätt så awesome! Fast lite negativt samtidigt. Första dagen i skolan efter fyra veckor kändes sådär. Var rätt trött å sleten,men de gick de. De första jag gjorde va att jobba mä engelska. Vi håller på mä länder på engelskan. Jag kommer börja mä nationella prov snart(skriftligt alltså). Snart ska alla nior söka till gymnasium. Längtar verkligen till de! Ska söka på Ingelstad skolan.


De var allt för idag. Hoppas alla har en trevlig jävla helg!:). Hejdå 👋😊

Likes

Comments

Fick reda på att mamma ska ha sitt 10:onde barn å att hon var på den åttonde månaden. Asså vafan ä de som pågår här egentligen??!! Tävlar hon mä nån eller?! Mamma sa till mig när hon hade fått min lillebror Casper att hon inte skulle ha flera barn sen. Mamma lämnade pappa när casper var 1,5 år gammal. Hon träffade en annan kille som heter Patrik. Sen blev dom ihop.

Hursomhelst så fick jag reda på att hon skulle ha barn igen , å hon lovade mig att hon inte skulle ha flera barn. Hon sa de sen när hon fick Lucas(alltså de första barnet mä Patrik då) att nu skulle hon inte ha flera barn. Efter ett år så fick jag reda på återigen att hon skulle ha ett till barn( Nova alltså) . Då tänkte jag vafan händer här alltså? Hon lovade ju mig att hon inte skulle ha flera barn. De var DÅ jag inte trodde på henne något mer. Sen fick hon Theo när Nova var 1,5 år gammal. Theo ä 1 år gammal å liiite till. För en vecka sen fick jag reda på att hon skulle ha barn IGEN?! Hallå?!?? Vafan ska de här föreställa egentligen?!?!!! Familjen annorlunda. Asså varför ska hon hålla på egentligen? Hon har lovat att hon inte ska ha flera barn men endån så förökar de sig mer å mer. Jag orkar fan inte längre. Jag mår piss för de. Hon lovade mig!!:(:(:(:(Så här har jag de just nu. ^^^^

Likes

Comments