HEEEEEEEJ. Sitter på bussen hem från skolan och dricker powerking. Lovelife typ.

Kommer nu skriva lite om mina vänner. Alla har vi nog vänner som man träffat via facebook, ett spel eller liknande. Jag själv har väldigt många sådana. FÖRmånga "internetfriends" faktist. Det går väll till ungefär såhära för mig : addar på facebook, börjar prata lite smått, snackar skype, pratar varje dag och sen slutar snacka lika mycket och tillslut tappar kontakten med varandra. Har hänt mig extremt många gånger, och nu ångrar jag nästan alla de gånger jag kallat dem för mina "bästavänner". Menar tillslut så kommer man inte prata något överhuvud taget. Vissa har väldigt många som de kallar för bästa vänner som de inte träffat förut. Jag har en sån vän, Dennis. Han bor ca 40mil härifrån. Enligt mig kan man bara ha en bästa vän, och det är han.
Så nu försöker jag dra ner på att "skaffa vänner" från andra delen av sverige. Försöker hålla hårt i några, andra har jag släppt.
Tacka gud för Dreamhack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Tänkte skriva lite om helgen eftersom jag inte uppdaterat er på ett tag haha.

I fredags efter skolan tog jag bussen till Coop Konsum här i Åhus angående Sommarjobb. Känner att jag måste skaffa ett, orkar inte slösa bort sommarlovet på ingenting liksom, Plus att jag inte får några andra pengar. Studiebidraget är ju indraget under sommaren :( Det är ca 55 pers som söker in till sommarjobbet, men endast 10 blir anställda D: Så pappa ska ringa runt till olika företag, så jag får fler chanser att tjäna lite ;)

Igår var det öppet hus på min skola mellan 11-14. Jag drog med mig min lillebror (vilket han inte uppskattade) haha! 
Pappa hämtade oss vid 14 igen, och vi körde och åt hamburgare. Sen släppte han av mig hos mamma. Vi gjorde ingenting speciellt direkt, åt pizza, jag gjorde en god fruktsallad, och kollade på GayGalan! Riktigt roligt var det haha.

Just nu sitter jag och dricker kaffe, och ska antagligen ut och röka och gosa med Alice ♥

Likes

Comments

Godmorgon! Har sovmorgon idag, börjar klockan tolv. Så jag tänkte gå upp tidigt ändå och spela Aion, men så blev det inte! Servrarna är nere mellan 8-12 :( Har börjat spela det nu, och kommer fortsätta antar jag! Tycker att det är sjukt kul. Det är stor skillnad mellan WoW och Aion. Visst, det är samma princip. Questa, levla, Raida och Pvp. Men själva spelsättet tycker jag är annorlunda, på sättet man questar, annorlunda PvP osv. Är såklart endast i lvl 16, men det går framåt. Sakta men säkert! 

Det finns två Allianser. Esmodians (onda) och Elyos (goda). Och fyra klasser : Warrior, Scout, Mage och Priests. På min kör jag priest, eftersom jag tycker om att heala, och hatar Melee av hela mitt hjärta. Och såklart är spelet gratis också! 

Ska bege mig mot bussen snart, pusspuss :*Likes

Comments

Godmorgon! Sitter på bussen just nu och är svin trött. Ledsen för jag inte uppdaterat er på ett tag, men tror jag ska göra så att jag uppdaterar er när jag väl pallar. Menar jag behöver ju inte uppdatera varje dag i minsta lilla detalj, right?

Aja. Mitt wowacc är låst, samt min hotmail. Så jag håller på o skriva en jävla massa ticket hela tiden.. sjukt jävla drygt. Jag pratade även med Joakim berg i morse, även känd som Jockiboi. Han och hans dokusåpsvänner spelar nämligen på Tarren Mill. Så ska kanske börja spela i deras guild när jag fixat tillbaka mitt account! :D

Får se hur det blir dock. Håller nämligen på med ett annat spel, Aion. Ser ut ungefär som WoW, fast roligare ;) Uppdaterar er mer senare kanske, PUSSHOAY

Likes

Comments

Tja! Sitter just nu och gråter pga denna underbara livestream från Hardbass! ALLA BORDE FAN KOLLA!!!

 


Likes

Comments

Godmorgon! Ledsen för jag inte uppdaterade er igår, hade mycket och göra haha :o

Iallafall : Påväg hem från skolan igår träffade jag en kompis här ifrån åhus. Vi bestämde oss för att dra ner till pizzaboden och käka. Bestämde mig för att äta en nyttig sallad istället för en flottig pizza.. ush. Efter det, drog vi till mamma och drack te! Sen åkte jag hem till pappa, sov från 6-halv tio.. Kunde verkligen inte sova inatt!

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan (as usual ;). Efter skolan ska mamma köpa varsin elcigg, eftersom vi ska sluta röka nu! Önska oss lycka till så uppdaterar jag er senare! pusspuss :**


Likes

Comments

Tja! Detta är ett tidsinställt inlägg, så jag ligger antagligen och sover eller sitter på bussen till skolan just nu ;)

Bilden på det röda är ungefär så jag har mitt hår nu, och det blonda är från i sommras när jag bodde på behandlingshem. Vad tycker ni är snyggast på mig? Rösta! :D

 

Likes

Comments

Som rubriken lyder, här har ni min setup som jag lovade. Är somsagt inget speciellt, men det var roligt att fota haha! Likes

Comments

Godkväll! Bestämde mig för att dra hem till mamma iallafall! Så ligger just nu i min säng och väntar på att klockan ska bli kvart i 6, så pappas sambo kan köra mig hihi. Så varför inte blogga sålänge? ;)

Ikväll tänkte jag slänga in några bilder som jag tog igår, hur min setup ser ut. Är nog inget speciellt men jag tycker det är sjukt mysigt!
Så stay tuned ;)

"Dagens Outfit."

Likes

Comments

Godmorgon alla. Är hemma från skolan idag också. Hostar som ett as och är förkyld :( Har hostat så mycket så jag har träningsverk i magen, haha!

Igår bad jag mamma att hon skulle betala så jag kunde ändra från ally till horde på min main. Men det funkade inte, eftersom accountet då var låst. Skulle logga in på min hotmail men insåg snabbt att den också är låst, och jag kommernaldrig få tillbaka den eftersom jag har försökt ALLT... Så jag snackade med en GM som sa att jag var tvungen och göra ett nytt battle.net account och sen skriva en till ticket om att föra över mitt wow acc till det nya battle.nett accountet. Samt att nu ska MAMMA ringa till dem och snacka om en jävla massa.... ååhhh blir så arg på deras jävla system!!

Aja, sticker nog till mamma sen. Bye.


Likes

Comments