Today

Trots att jag startade dagen väldigt sent idag efter en lång sovmorgon började dagen ändå bra, nämligen med ett träningspass. Körde ett lugnt magpass samt stretchpass hemma i trädgården idag, eftersom jag blivit väldigt förkyld kunde jag tyvärr inte köra så hårt men det var skönt ändå. Invigde även min nya sport bh från Pink som jag tycker är så snygg, älskar detaljen med texten. Efter det tog jag en dusch och åt mer frukost med bland annat massa mango och granatäpplen.

Jag tror inte jag har nämnt det här på bloggen men jag har slutat spela innebandy nu efter flera år så nu blir det träning på annat håll för min del. Det känns roligt att själv kunna planera träningspassen och jag ser verkligen fram emot att börja träna lika mycket som vanligt nu efter att min förkylning försvunnit, veckorna innan har jag haft en liten skada i min vad vilket har gjort att jag inte kunnat löpträna. Men förhoppningsvis kan jag börja redan nästa vecka.

Annars har min dag mest bestått av plugg och nu på kvällen har jag ätit middag med min familj. Det är verkligen skönt med lov och vädret är helt underbart vilket är ett stort plus. KRAM på er<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Låter härligt med lov 😍
nouw.com/annaasvensson