Tisdag

Tisdaaag och jag har ännu en gång varit dålig på att uppdatera bloggen, känns som att tiden bara rinner iväg men nu är det sista rycket i skola iallafall innan det äntligen är lov. Idag hade jag matte np hela dagen och under hela eftermiddagen har jag skrivit på en inlämningsuppgift, men snart är allt skolarbete färdigt iallafall. Jag slutar inte förrän på fredag och ser så mycket fram emot att få lov, det kommer bli så skönt och är verkligen välbehövligt.

Jag har nog inte pratat så mycket om mina planer på jullovet men på söndag åker jag till Stockholm för att fira jul och vi kommer vara där några dagar extra vilket ska bli väldigt mysigt. Det var ganska längesedan jag var i Stockholm om man bortser från när jag var där en natt för ett skolprojekt, jag ser iallafall fram emot att vara iväg lite och julen är ju alltid en himla mysig högtid. Sen är jag hemma några dagar och jag ska självklart fira nyår, än så länge är dock mina nyårsplaner inte helt bestämda. I början av det nya året ska jag åka till Göteborg för att spela cup och sen börjar i princip skolan igen. Det blir nog ett jättemysigt lov som jag som sagt ser fram emot väldigt mycket.

Om en liten stund ska jag gå och duscha samt sätta på mig en ansiktsmask, sen är denna tisdagen snart över. KRAM på er<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer