Sunday breakfast

Såhär såg min söndagsfrukost ut, delvis iallafall haha. Jag åt faktiskt lite gröt hemma precis när jag vaknade och en stund senare mötte jag upp Maja för att äta en mysig frukost på cafe. Vi åt på Etoile och för mig blev det en cappuccino och en croissant, väldigt gott som vanligt. Det var jättemysigt att träffas och en bra start på dagen.

Den här helgen har varit väldigt bra och mysig, jag har inte behövt plugga så mycket för ovanlighetens skull och istället kunnat göra roliga saker. Dessutom är min förkylning nästan helt borta nu så det är också skönt, det betyder att jag förhoppningsvis kan träna som vanligt nästa vecka till skillnad från denna veckan. Men tillbaka till min helg, i fredags gick jag och mina tjejkompisar på stan för att köpa julklappar. Vi åt först lunch precis vid skolan och sen gick vi bort mot affärerna, dock blev det ingen lyckad shopping för mig. Men mysigt var det iallafall, vi avslutade även med att fika med varsin stor varm chocklad med grädde vilket var väldigt mysigt och väldigt gott. På fredag kvällen julpyntade jag mitt rum så nu har jag äntligen börjat få lite julkänsla.

Igår (Lördag) åkte jag och några tjejer till Malmö där det för mig blev en mycket mer lyckad julklappsshopping, nu har jag nästan köpt alla julklappar och har det allra roligaste kvar, nämligen att slå in allt. Det var jättemysigt igår med iallafall och jag behövde verkligen en sån här helg för att koppla bort lite från allt annat. Nu är det söndagkväll och jag ska snart äta middag med familjen och efter det ska jag ta ansiktsmask och bara ta det lugnt. En väldigt bra och välbehövlig helg helt enkelt. KRAM på er<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer