Morning

Första morgonen på lovet, så mysigt och skönt med sovmorgon och jag har bara tagit det lugnt hela morgonen och förmiddagen. Jag vaknade lite efter åtta och såg att det hade snöat, bara litegrann men det är så himla mysigt och jag får så mycket julkänsla. Det är dock ganska konstigt att det är julafton redan om två dagar, jag har ju nämnt det innan men jag ska till Stockholm över julen och där är det förhoppningsvis mer snö. Det ska bli riktigt mysigt.

Ser ni förresten mina naglar på bilderna, jag testade att göra glitter som rann ner över nageln och jag är jättenöjd med resultatet. Det passar perfekt med glittriga naglar nu inför alla jul och nyårs tillfällen, fina och nyfixade naglar är något av det bästa jag vet.

Efter jag hade ätit lite frukost gjorde jag en stor kopp kaffe med massa skummad mjölk vilket var så gott, det var ett tag sedan jag drack kaffe senast faktiskt. Nu ska jag fixa mig lite inför dagen och försöka packa allt inför imorgon när vi åker iväg. Som jag har sagt flera gånger ser jag verkligen fram emot detta lovet.

KRAM på er<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer