Latest @instagram

BILD 1- Från söndagens mysiga frukost med Maja. / BILD 2- I min nya vinterjacka & till och med mössa, vintrigt. / BILD 3- Några snygga modetidningar & en kopp chai, jag funderar dock på att ta bort denna bilden.

BILD 4- En tb semesterbild passade bra in under förra regniga veckan. / BILD 5- Mina nya favvo skor, så grymt nöjd med dessa. / BILD 6- En liten selfie, även här i min stora vinterjacka.

BILD 7- En detaljbild på min hoodie och mitt snygga armband. / BILD 8- Fyra bilder i ett, även här i min gråa mysiga hoodie som jag gillar så mycket. / BILD 9- "Morning vibes" skrev jag till denna bild, tycker ljuset blev så fint på alla bilder från denna photoshoot.

Mina nio senaste bilder på Instagram, jag gillar bilderna men samtidigt tycker jag att de är något tråkiga. Jag vet egentligen inte varför, för själva bilderna i sig tycker jag är fina men jag tycker att det saknas något. Dessutom är det en bild jag vill ta bort för jag tycker inte den är tillräckligt fin, just nu är jag supernoggrann med mitt flöde och blir aldrig nöjd. Men egentligen spelar det ju ingen roll alls, vill ni däremot följa mig på instagram heter jag @juliizen där.

KRAM på er<3

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
sååå mysiga!
nouw.com/carrostyle