Februari

Nu har det blivit februari vilket på många sätt är positivt men framförallt går vi närmare våren och varmare tider. Det längtar jag så mycket efter. Det känns som att januari har varat väldigt länge men det har ändå varit en bra månad. Jag har dock aldrig varit såhär dålig på att uppdatera här vilket jag får bättra på denna månaden.

Det är som alltid väldigt skönt med helg och igår hade jag en väldigt bra fredag. Efter skolan åt jag lunch på stan med Esther och Klara, testade någon slags vego kycklingburgare på Max som var god. Jag och Esther åkte sedan vidare till väla och gick i lite butiker, jag har under den senaste tiden tittat efter både byxor och jeans. Igår hittade jag ett par svarta jeans vilket var precis det jag letade efter, fick även med mig lite andra snygga plagg hem. Det var självklart roligt att umgås med Esther och senare på kvällen åkte jag iväg och tränade.

Jag har väldigt få planer för idag (lördag) vilket faktiskt är ganska skönt. Imorgon väntar en mysig brunch med släkten, det här blir nog en jättebra helg. KRAM på er<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer