Header

Hej på er, det var längesen!

Hoppas att allt är bra med er för det är det iallafall med mig. Under dessa månaderna som gått sedan maj har jag både hunnit att ha sommarlov, varit på Cypern och börjat nian. Vi får ju inte heller glömma att de har hunnit att bli höst och lite kyligare. Därför så drog jag och en kompis ut och tog lite spontan bilder, kameran ville inte riktigt som vi ville så det fick bli mobil bilder fast jag tycker att dem blev ganska bra ändå. Bättre lycka nästa gång haha. Här nere är några av bilderna vi tog och jag tänkte varför inte lägga upp dem här och ändå skriva ett litet inlägg. Nu när vi ändå har höstlov så passar jag och min familj på att åka en sväng till Stockholm på torsdag. Där ska vi shoppa lite, fika och bara mysa, så det ska bli riktigt mysigt tycker jag. Men det var allting för idag.

vi ses snart igen, Ha det så bra så länge kram.

efter att vi varit ute gjorde jag lite Chai latte för jag frös så mycket och sen satte jag mig vid datorn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Allt bra? Allting är bara bra med mig!
Idag så blev de en ovanligt tidig lördag,det var ju konfirmation!
Mamma väckte mig kl 07.30 när sminkningen var klar så åkte jag till min frisör som skulle hjälpa mig att fixa håret, som blev super fint. när klockan var 10.30 så bar de av till kyrkan, kl 11.00 så började konfirmandsgudstjänsten och jag var så sjukt nervös. Vi skulle spela teater, jag spelade ängel! Jag och min bästa kompis dansade också inför alla människor som satt där, men de gick bra! Vi sjöng också alla konfirmanderna tillsammans, gudstjänsten avslutades med att dem ropade upp en och man fick gå och tända ett ljus och sen så bad dom för en!
När jag kom hem så var alla mina släktingar här och min konfirmation fortsatte med god mat och riktigt fina presenter som Jag är riktigt tacksam för! Hoppas ni har haft en bra lördag, ha de bra då ses vi snart, kram!!

Likes

Comments

Hej på er!! allt bra? allt är kanonbra med mig!!

idag visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för inlägg så jag tänkte varför inte tipsa om något jag tycker mycket om, så jag valde min absoluta favorit parfym från Ralph Lauren. Denna är 2.an och är då rosa, den finns i tre olika storlekar (vad jag har sett) och Jag bara ÄLSKAR den, luktar jättegott. man kan köpa den på kicks, andra parfymerier, jag vet också att den finns på flygplatser. Så denna parfymen är en parfym som jag tipsar starkt. det blev ett kort inlägg men hoppas att ni gillar det ändå. Ha en bra kväll så hörs vi snart igen Kram!


Likes

Comments

Hej på er, hoppas att ni hade en bra Valborg och att allt är bra med er! Med mig är det toppen!!
Det har inte blivit några inlägg på ett tag, jag har inte riktigt hunnit med!
Idag Så har vi varit på väla där gjorde jag min naglar lite fina nu till konfirmationen. Jag har tjatat hur länge som helst på mamma att jag ska få göra sådana naglar och äntligen!! Vi har också varit på Ikea där vi köpte garderobsinredning till nya huset, ska bli riktgt spännande att se hur de blir!! Just nu så sitter jag i bilen och faktiskt skrivet detta inlägget på mobilen, tänkt se lite hur de blir, dem andra två inläggen är skrivna på min dator, men jag tror inte de är någon skillnad att skriva på telefonen eller på datorn. I eftermiddag kommer nog eventuellt och fikar och sen så får vi väl se vad som händer!! Ha en super trevlig 1 maj!! Kraam!!

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt är bra med er!

idag så är det ju måndag, vilket betyder skola och konfirmation. idag så har jag då som sagt varit på konfa, där så övade vi lite på det som vi skulle göra när vi konfirmeras den 9 maj! Så nästa måndag är alltså den sista konfirmations läsningen eller vad man ska säg sen så konfirmeras vi på lördagen. Tycker på ett vis att det är ganska så skönt att konfan snart är över för det tar rätt mycket tid av de skolarbetena jag egentligen skulle behöva ha gjort, men samtidigt tycker jag att det är tråkigt att den snart är över. Jag hoppas att ni har haft en bra måndag! Ha det så bra så ses vi imorgon kraam!!

Här kommer två bilder ifrån New York när jag var där för ett par veckor sedan!​

Likes

Comments

Hej hopp!!

Om ni har läst beskrivningen om mig har till sidan så har ni säkert läst att jag är en 15 årig tjej som då tänkte börja blogga. Anledningen till att jag börjar blogga är en av mina bästa kompisar har en blogg och så brukar hon fota väldigt mycket på allt möjligt som hon då ska lägga ut på sin blogg. Så nu tänkte jag att jag älskar ju också att fota och allt som har med kameror att göra så då tänkte jag att då kan jag ju också börja blogga, för jag tyckte att det verkade sjukt roligt. Så nu hoppas jag att ni ska gilla detta, jag ska försöka att göra ett litet inlägg varje dag och självklart ska det komma bilder också.  Jag hoppas att ni kommer gilla att läsa om min vardag och få se bilder! 

vi hörs, Kraam!!


Likes

Comments