​​Hallo! 

Det ble plutselig veldig lenge siden sist, og det er jo fordi vi var i Bergen og i Danmark fra Lørdag til Tirsdag, og når vi kom hjem så ble jeg dårlig. Jeg som aldri blir forkjølet har blitt skikkelig forkjøla, og nå har Bihulebetennelsen kommet også, så nå er livet...herlig! 

En liten oppdatering om turen? Bergen - Fantastisk, Danmark - forferdelig! Vi angrer så innmari på at vi gikk i land i Danmark, Hirtshals. Det hele begynte med at vi skulle ta buss fra fergekaia til "sentrum", men dem tok jo selvfølgelig ikke kort på bussen, men vi fikk være med allikevel. Når vi kom til "sentrum" så bestemte vi oss for å ta toget, Magnus er jo lokomotivfører så han var naturligvis nykjerrig på det, men det skulle visst være lettere sagt enn gjort, for på toget tok dem nemlig ikke kort, og vi hadde fortsatt ikke kontanter, så vi gikk til en minibank som lå ett ganske godt stykke unna togstasjonen og tok ut penger, men da vi kom tilbake til togstasjonen så tok dem ikke 500 lapper, så da gikk vi til Rema 1000 for å veksle, men de kunne ikke veksle så store seddler, så da prøvde vi å kjøpe billetter med mobilen istedenfor, men de tok ikke norsk nummer, så tilslutt måtte vi bare gå på Rema og kjøpe noe sånn at de måtte veksle med oss. Vi følte oss rimelig teite da vi kom tilbake til stasjonen, og oppdaget at det var en billettautomat "gjemt" bak ett skilt som tok kort... 😞 Så da ble det en tur til Aalborg, ikke så veldig mye å skryte av det heller, så det var deilig å endelig komme på båten igjen etter tolv rotete timer! Neste gang (om det blir noe), så kommer vi ikke til å gå i land!

Hvordan har dere det? Vi blogges!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​God morgen alle sammen!

​​ Over har jeg lagt ved bilder av de nye møblene våre, jeg beklager at det blir litt rotete her nå i starten, men det var ikke like lett å lage innlegg her, som på blogg.no. 

​I skrivende stund,​ sitter jeg i sofaen og ser litt på TV. Jeg skal ganske snart pakke litt, for vi skal nemlig på kjærestetur til Bergen og Danmark i morgen. Først blir det èn natt på hotell i Bergen, også blir det to netter på cruise. Vi har aldri vært på tur sammen før, så dette skal bli koselig! Gøy å vinne tur på Radioen! ❤

​Det blir helt sikkert ikke ​flere innlegg i helgen, så da vil jeg ønske dere alle en riktig god helg, og jeg håper dere får noe fint ut av Valentine, og husk på mammaene deres på Søndag! 💗

// Julie

Likes

Comments

​Hallo! 

Jeg kom over denne bloggplatformen, og bestemte meg for å teste den ut. Jeg har jo blogget i flere år før, men har hatt ett lite opphold nå da jeg har flyttet og litt forskjellig.

​Men jeg kan jo begynne med å fortelle litt om meg selv. Jeg er ei jente på 23 år, som opprinnelig kommer fra Nøtterøy i Vestfold, men som nå har flyttet sammen med kjæresten min i Møre og Romsdal. Jeg er for tiden på utkikk etter ny jobb her, noe som ikke viser seg å være så lett, men det kommer seg vel etterhvert. Jeg er utdannet helsefagarbeider, så jeg har jo en liten fordel når jeg søker jobber. 

​Nå sitter kjæresten og jeg i hver vår ende av sofaen. ​Vi har nemlig fått møbler idag! Vi bestilte dem for snart to måneder siden, og nå har de endelig kommet. Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Kan sikkert dele bilder i neste innlegg, nå skal jeg bare slappe helt av før vi skal sette opp senga.

Vi blogges!

// Julie 😊


Likes

Comments