Igår så började jag dagen med frukost. Sedan bytte jag om till träningskläder och körde lite cardio.
Solen sken ute så tog sedan en promenad till farmor och farfar. Det är verkligen svårt att fatta att det redan är i mitten på september, speciellt efter denna vecka då vädret levererat både värme och solsken.
Back to subject, när jag kom hem så blev det raka vägen upp till ICA för storhandling till kvällens kräftskiva med släkten. Resterande delen av eftermiddagen spenderades i köket, då det bakades både pajer och bröd. Vid sju-tiden kom min kusin och hans familj hit och vi dukade upp för att sedan äta så mycket kräftor att både våra magar och fingrar sa ifrån. Det är otroligt gott med kräftor men jäklar vilket slit det är att skala dem. Det är inte meningen att man ska vara finklädd under en kräftskiva iallafall, haha! Blev en riktigt lyckad kväll. Jag uppskattar verkligen all tid med familjen, är utan tvekan bland det finaste man kan få! Någon annans tid.

Likes

Comments

Att blogga är något helt nytt för mig så ni får ha överseende med att det inte är något som faller sig helt naturligt för min del. Jag är en sådan där person som vill kunna allt från början och helst utan att be om hjälp. Även om det är något jag aldrig gjort tidigare. Som när man kommer till en ny arbetsplats och ska lära sig allt, inte bara själva arbetsuppgifterna utan alla rutiner som redan finns bland kollegorna också. Jag hatar att känna att man är "den där jobbiga" som alltid kommer med tusen frågor, men samtidigt är jag otroligt "rädd" för att göra fel. Så då måste man ju utsätta sig själv för att vara "den där jobbiga". Tror det finns fler än jag som känner så? Och egentligen kan man ju inte kan kunna allt från början, alla har ju börjat på ruta ett någon gång. Så får försöka ändra om mitt tankesätt angående det där. Innerst inne tror jag nog det är uppskattat att man vågar frågar och visar att man vill lära sig!

Likes

Comments