Är jag sämst på att blogga eller vad.. Det var då en god tanke i alla fall att jag skulle börja blogga och se tillbaka på det jag har gjort. Aja bättre sent än aldrig och jag kan ju göra något inlägg senare om min resa till Karibien, har ju en del bilder så att det ska nog bli bra.

I alla fall så fick jag något sug att börja blogga igen, kanske för att jag inte har något bättre för mig eller för att det är ganska roligt och som sagt är det alltid kul att kolla tillbaka senare, let's do this!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle börja blogga lite nu när jag ska ut på äventyr. Det är väl mer för att jag ska kunna kolla tillbaka senare och minnas vad jag har gjort så jag tänkte att det blir perfekt att börja blogga.

För det är ju så här att jag ska till Karibien, st maarten på bartenderutbildning en månad med Melissa och vi far snart, flyget mot Stockholm går på fredag sen blir det att spendera hela helgen på en massa olika flygplatser och flygplan men de är de värt, för att jag ska till Karibien. Kan inte fatta det än men jag är så sjukt taggad och slippa det svenska tråkiga vädret, senast igår snöade det och de kommer jag att få slippa i Karibien! :D


Bildresultat för st maarten beach

Detta ska jag nog kunna vänja mig med...

Likes

Comments