Header

Torsdag... En dag med mycket jag måste få gjort så som slänga skräp på soptippen, skjutsa älsklingen och vara på jobbet kl 16... Alltså ska jag göra allt det på 2 timmar vilket kommer bli stressigt, men jag klarar det! Vi får se hur det kommer gå, ses sen!

Likes

Comments

Efter mycket spänning i min mun har slutet äntligen kommit och jag har nu tagit urmin tandställning, det bästa jag har gjort! Jag är mer än nöjd men en del är kvar men den tar vi i ett senare inlägg. Men nu undrar ni säkert, hur blev det...? Jadu, helt perfekt!

Så hör blev resultatet och jag är sjukt nöjd då jag äntligen har fått raka tänder och så mycket vitare! Så hela dagen har vi varit i Falun för att utföra allt, vilket har gjort mig trött och utmattad. Men sjukt nöjd som sagt och jag har inte gjort något bättre förändring på länge!

Likes

Comments

Gårdagen var en otroligt rolig kväll som började med bilresan till Borlänge och biopalatset vilket alltid är lika spännande. På vägen till biopalatset blev det att stanna på en av dom bästa pizzeriorna i staden, vilket var så värt det. Efter en lång middag satte vi oss bilen åter igen med volymen på max, som vanligt, och var på väg mot bion som skulle starta om 1 timme. Att vänta har aldrig varit det roligaste så vi hämtade billjetterna och sedan satte oss på en bar och väntade, vilket grabbarna tyckte var en bra ide då ölglaset var i högsta hugg. Sedan väntade filmen "lights out" vilket var en så sjukt bra fillm! Bilresan hem var mindre roligt då alla sov förutom jag och ida som höll i musiken, men denna gången inte så högt. Som sagt.. det var en riktigt bra kväll men bästa av allt... Sällskapet!!

Idag väntas städa lägenheten, vara hundvakt i några timmar och sedan gymmet för att dämpa söndagsångesten.. men tror det blir bra. Vi hörs lite senare! 

Likes

Comments

Sovmorgon, en av som saker som är det bästa som finns!

Första morgonen med en riktigt lång sov morgon. Just nu ligger jag i sängen och kollar på film och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet. Ikväll ska jag och mina bästa vänner på dubbel dejt med middag och bio vilket behövs nu efter första veckan i skolan och självklart uppdaterar jag senare ikväll!

Likes

Comments

Jag har nu börjat skolan och för er som inte vet det har jag nu börjat sista året på samhällsprogrammet vilket betyder mycket att göra. Därför har jag nu beställt hem en almanacka från Personligalmanacka.se vilket kommer att underlätta för mig gällande läxor, prov, inlämningar och saker att göra på fritiden. På denna sida får du bland annat designa din helt egna almanacka så som utsidan både bak och fram, insidan och innehållet vilket underlättar för jag får det precis som jag vill ha det. Jag bestämde mig för en hel täckt i marmor för det är det finaste som finns inom inredning, så det blev det. Extremt nöjd och den kommer verkligen få man vardag blir lite lättare.

Likes

Comments