På ferie i Danmark

Annonce: Eriba

Sidste sommer var vi på vores første vokse 'glamping' ferie med Eriba. Det var en super hyggelig oplevelse og derfor valgte vi at gentage succeen i år, hvor vi havde bestemt os for at nyde sommeren ved at holde ferie i Danmark, som de fleste andre. Det kunne mærkes, at alle andre også havde valgt at holde ferie i Danmark, så da vi begyndte at kigge efter 'glaming' plads var stort set alt udsolgt i den periode vi ville afsted i, hvis vi ville have luksus som sidste år, der også passer til vognen og resten af oplevelsen. Efter at have ledt og ledt kom Steffan i tanke om en campingplads på Als i Sønderjylland, hvor han camperede med sine bedsteforældre som barn. Pladsen ligger på Sydals til det sydfynske ø-hav og de havde akkurat én sidste plads tilbage. Pladsen var helt perfekt, da den både var rummelig og ligger ud til en af Danmarks bedste strande ved Kegnæs..

Campingvognen vi denne gang fik lov til at låne var Eriba "Feeling", der er rummelig og pæn indeni med plads til 4 voksne og 2 børn. Som I kan se, så kan man hæve taget og sove på toppen, hvor der er en stor dobbeltseng og "vinduer". Det er virkelig hyggeligt, da man føler man næsten ligger lige under stjernerne. Den ekstra soveplads ovenpå gør også, at man har ekstra plads og mulighed for at tage flere afsted. Det var vi især glade for, da vi de sidste par dage havde vores nevø og niece på besøg. Sovetaget var virkelig et hit for min nevø og niece.

Eriba Feeling er en lys, moderne vogn, og har både køkken, en dobbeltseng, badeværelse og spisebord, sofa, der kan laves om til endnu en dobbeltseng. Den er hverken for stor eller lille og var perfekt til min bedre halvdel, jeg og vores nevø og niece, da den har lige hvad man har brug for på sådan en tur, så man føler sig godt tilpas. Det har været en god og hyggelig oplevelse og min bedre halvdel snakker allerede om endnu en tur. I kan læse mere om Eriba Feeling her.

Oplevelser på turen

Vi boede som nævnt på Sydals på Drejby Strandcamping, der har både pool, café, gode toilet og badefaciliteter samt en fantastisk badestrand med hvidt sand, der både er bade og børnevenligt. Hvis man er i god tid, så kan man booke en plads med havudsigt.

Dyvig Badehotel

25 minutter væk i bil ligger hyggelige Dyvig og Dyvig Badehotel, der er omgivet af den fineste natur og havn, hvor jeg kan anbefale jer at spise frokost eller aftensmad.

Spis i Sønderborg

Sønderborg ligger kun 15 minutter væk i bil og der kan jeg anbefale jer at prøve Fox & Hounds, der laver de bedste Fish n Chips. Stedet er både hyggeligt indenfor og udenfor. Derudover kan jeg også anbefale at besøge Coluseum, der har en del traditionelle alsiske retter - blandt andet Kong Fitte :) Hvis I vil opleve noget helt exceptionelt, så har Alsik åbnet en restaurant på øverste etage med udsigt over hele Sønderborg. Vi har ikke prøvet det endnu, men det er øverst på vores liste.

Secondhand shopping og grænsehandel

Der ligger en masse hyggelige genbrugsbutikker på Als og i Sønderjylland. De har lidt flere spændende ting end vi har i Aarhus og til meget bedre priser end her i "storbyen". Jeg kan jeg blandt andet anbefale Hørup Genbrug tæt på Sønderborg, og så har de to kæmpe genbrugsbutikker i Padborg og tre gode i Gråsten. . Kun små tre kvarter væk ligger grænsen, så det kan også anbefales - bare husk mundbind i butikkerne :)

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Wow hvor set det godt og hyggeligt ud! 🤩
nouw.com/bylauradenis
Julievonlyck
Julievonlyck,
Tak! Det var det også <3
nouw.com/julievonlyck
Malene
,

Jeg tror du mener Fox and Hounds i Sønderborg 😇 de har nemlig FANTASTISKE fish’n’chips 😍🤤

Julievonlyck
Julievonlyck,

Hahah! Lige præcis! Same same - or not 😃 Tæt på!

nouw.com/julievonlyck
gleenwag,

Tillykke med dit ukrudt. Elsker at du deler med os din ukrudtsbehandling. Det er så hyggeligt og smukt. 😊

wp-danmark.dk/forum/profile/gleenwag