Miniferie på Marienlyst Strandhotel

Annonce/anmeldelse

I sidste weekend var jeg på miniferie på Marienlyst Strandhotel, som efter min mening af et af Danmarks smukkeste perler. Hotellet er ikke nyt, og har faktisk eksisteret siden 1861. I starten af året udvidede de dog hotellet med en spritny spaafdeling på 1600 kvm, som byder på et paradis af velvære og forkælelse. Mit besøg til Marienlyst Strandhotel skulle til at starte med have bestået af én overnatning med min gode veninde Camilla Julie, men jeg blev så glad for at være der, at jeg bookede en overnatning mere med S, og det endte derfor i en miniferie, der føltes som en tur sydpå med så godt vejr. Det siger lidt om, hvor glad man er for stedet, hva?

Vi var så heldige at fået en suite med balkon og udsigt til det smukke hav og det første vi gjorde var at smide vores ting og sætte os ud på altanen for at nyde udsigten og vejret, inden smuttede nede i deres store, lækre nye spaområde, hvor vi havde bestilt tid til en Karmameju behandling.

Jeg kan også varmt anbefale jer at hoppe i deres to infinity pools med 37 graders opvarmet vand og med udsigt udover Øresund.

I spaområdet er der er mere end 20 forskellige spa-faciliteter og oplevelser - inde såvel som ude. bl.a. varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til sunddyb i Øresund, saltterapi, ansigts og -kropsbehandlinger, yogahold, fitness, loungeområder, udsigtsterrasser, afslapningsområder og en hyggelig spa-cafe med sund mad.

Noget af det bedste ved spaen er helt klart deres Karmameju signaturbehandlinger. Både min veninde og jeg fik en Karmameju behandling, bestående af 'Fred' og 'Fri' behandlinger, hvor hele kroppen fra ansigt til fødder behandles. Vi følte os begge født på ny da vi var færdige med behandlingerne.

Begge aftener havde vi booket bord på Brasserie 1861 som er hotellets fine restraurant ud til havet. Jeg kan virkelig anbefale jer at at booke et bord på restauranten. Den er så fin og de serverer den lækreste mad - alt sammen lavet af friske råvarer bestemt af sæsonen. Hvis I er til Østers og dessert, så SKAL I prøve dette. Jeg har aldrig prøvet noget så godt. Og så får man ikke en smukkere udsigt!

Stranden og strandområdet er også helt fantastisk og jeg havde helt glemt hvor skønne de danske strande kan være, når der er godt vejr. Jeg brugte halvdelen af min anden dag på at ligge på stranden.

Det lækre ved Marienlyst Strandhotel er desuden også, at det ligger i Helsingør, som har både Kronborg, havet og en virkelig hyggelig by med overraskende mange butikker. Du kan leje cykler på hotellet og cykle ind til byen på fem minutter.

Ærligtalt, så troede jeg at man skulle til Sverige for at opleve et vaskeægte strandhotel med spa, men jeg har da fundet ud af, at det behøver man ikke nødvendigvis. Jeg har haft en meget skøn oplevelse og jeg kan anbefale alle at tage sin udkårne, gode veninde, søster eller mor under armen og forkæle sig selv med en overnatning eller to.. eller tre! Det er virkelig et skønt sted.

Synes godt om

Kommentarer