Den nye serenity kollektion

Annonce Desenio

Fra venstre: Relaxation plakat HER | Dessert Bird plakat HER | Serenity plakat HER | Rule Your Mind plakat HER

Som nævnt, så flytter vi meget snart i vores nye, fine bolig og jeg er derfor for alvor begyndt at kigge på nye møbler og pynt til vores bolig. Jeg elsker at dekorere og rykke rundt på vores hjem med møbler, pynt og nips. Det er især plakater og billedkunst, der giver liv til væggene i hjemmet og jeg er derfor faldet for Desenios helt nye limited Serenity Studio Collection, som er fotograferet af Desenio's egne fotografer. Kollektionen oser af ro og balance. De passer perfekt til vores nye hjem, men også til vores nuværende fotovæg og derfor har jeg skiftet vores plakater ud med et udpluk fra den nye, fine kollektion, da jeg ikke kunne vente med at vise jer dem til vi flyttede :)

Brug rabatkoden; Studio25 og spar 25 % på alle plakater frem til d. 19. september.

(Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder)

Serenity kollektionen er fotograferet i det sydvestlige USA og passer perfekt til vores stue, da vi begge elsker natur, flotte udsigter og USA, hvilket alt sammen kommer til udtryk i plakaterne. Plakaterne skaber virkelig ro i sindet og får mig til at drømme mig væk og at booke til endnu en rejse til USA.

Shop plakaten Breathe and Be her

Jeg elsker overstående plakat, da den oser natur og luksus på samme tid. Jeg vil i hvetfald gerne finde denne smukke pool og ligge en eftermiddag der ;)

Husk at bruge rabatkoden; Studio25 og spar 25 % på alle plakater frem til d. 19. september.

(Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder)

Se resten af den smukke Serenity kollektion her

Synes godt om

Kommentarer