Treat yo self

Ja jag tyckte jag förtjänade en riktigt god frukost nr 2 idag efter dagens första träningspass som var ett step pass med styrketräning 💪🏽 I går var det första passet efter semestern och det kändes verkligen att man hade vilat ”för mycket” haha. Det tyngsta jag har lyft i nästan en månad är shopping påsar 😜 typ så ja igår var mina armar spaghetti!!

I morse när jag vaknade så trodde jag att jag skulle ha mycket värre träningsvärk än vad jag hade faktiskt. Jag var ju inte tränat någon styrka i Florida men vi gick faktiskt powerwalks nästan varje dag så det kanske var hjälpt! Who know?

Som sagt så var det step och styrketräning i morse kl 06.15. Det blev en mycket enkel gröt som frukost 1 men sen när jag kom hem så blev jag så förskräckligt sugen på min svamp och avokado special macka så jag var bara tvungen att ha en! Mums 😋😋 Tyckte jag faktiskt förtjänade en extra god frukost nr 2 för snart ska jag iväg på dagens andra pass!! Ett bodypump pass med mi man. Allt för att uppmuntra honom till att få en träningsrutin. Han är nämligen kungen av alla ursäkter till varför han inte kan träna annars så det är bäst att jag inte bangar han nu utan följer med som extra pepp 😜 Wish me luck! Vill hellre gå och lägga mig hehe men vad gör man inte 😊#träna #träning #fit #fitfam #vegan #veganfitness #vego #veganfrukost #vegofrukost #frukost #träningsmotivation #inspiration #veganinspiration #gym #styrketräning #bodypump #step #träningspass #byggamuskler #tyngre #icaniwill #hälsa #hälsosamt #nyttigt #hälsosamvegankost #nyttigvegankost #vegankost #vegandiet #poweredbyplants #plantpower

Gillar

Kommentarer

ellensvensson
ellensvensson,
Frukosten ser riktigt god ut!! 😃 Hoppas du får en bra dag!
nouw.com/ellensvensson
juliettestephen
juliettestephen,
Ah den var fantastiskt god! Tack det samma 😘
nouw.com/juliettestephen
elinelmersson
elinelmersson,
Åh grymt - träning är verkligen ett sätt att låta sig själv må bra!! Kram
nouw.com/elinelmersson
juliettestephen
juliettestephen,
Ja visst är det! Kram tillbaka 😘
nouw.com/juliettestephen